Conference League

CFR Cluj dubleaza victoria cu Slavia Praga si ajunge pe primul loc in grupa de Conference League

Sursă foto: https://twitter.com/slaviaofficial/

Campioana Romaniei s-a impus in Gruia, joi seara, cu 2-0, in fata celor de la Slavia Praga, in etapa a patra din grupele UEFA Conference League.

Slavia Praga a inceput in ofensiva, dar prima ocazie mare a apartinut CFR-ului la lovitura de cap a lui Yuri Matias dupa un corner. Bara a salvat formatia din Cehia.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 12 dintr-o lovitura de la 11 metri. Muhar a fost faultat in careu la al doilea corner obtinut de CFR si Deac a transformat pentru 1-0.

Partida a fost intrerupta aproape un sfert de ora dupa ce unui spectator i s-a facut rau in tribuna si a fost nevoie de interventia personalului medical de pe ambulanta SMURD.

CFR Cluj a tinut inteligent de minge in partea secunda si pe final de meci Yuri Matias a inchis tabela cu capul dupa o lovitura de la coltul terenului.

Cu sapte puncte in patru meciuri, CFR Cluj a urcat pe primul loc in clasmentul Grupei G. Campioana Romaniei este urmata de Ballkani si Sivasspor, fiecare cu cate cinci puncte. Pe ultimul loc se afla Slavia Praga, cu 4 puncte.

Etapa urmatoare CFR Cluj va evolua in deplasare cu Sivasspor, un meci in care se poate decide calificarea in primavara europeana.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac (Cvek 46), Boateng (Hoban 89), Muhar, Roger (Petrila 89) – Yeboah (Malele 78), Janga (Braun 65). Antrenor: Dan Petrescu.

Slavia Praga: Kolar - Dorley, Kacharaba (Ewerton 70), Ousou, Jurasek – Traore (Masopust 70), Tiehi (Kricfalusi 86) – Yira Sor (Lingr 59), Usor (Jurasek 86), Olayinka – Tecl. Antrenor: Jindřich Trpišovský.

Cartonaşe galbene: Boateng 13, Yeboah 73, Cvek 83 / Olayinka 10, Jurasek 45, Traore 66, Dorley 76, Masopust 90, Ousou 90+1

Arbitru: Luis Godinho – Rui Teixeira, Pedro Almeida.



CFR Cluj dubleaza victoria cu Slavia Praga si ajunge pe primul loc in grupa de Conference League