CM 2018

Spania castiga grupa dupa un gol cu cantec si trimite Portugalia intr-o optime de foc

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Finaluri nebune de meciuri, luni seara, in Grupa B la Cupa Mondiala, unde Spania, Portugalia si Iran au luptat pentru calificarea in optimile de finala.

Spania a smuls in extremis un egal in fata Marocului, scor 2-2, dupa ce s-a vazut condusa in doua randuri, iar Portugalia a fost egalata de Iran dupa minutul 90 dintr-o lovitura de la 11 metri.

Portugalia ratase un penalty prin Cristiano Ronaldo, in repriza a doua, la scorul de 1-0, faza prin care lusitanii si-ar fi putut asigura primul loc in grupa.

Asa am trait Spania - Maroc si Portugalia - Iran in Grupa B

Condusi cu 2-1 de Maroc, spaniolii au egalat prin Iago Aspar in prelungiri, gol care la desfasurarea cursiva a fazei a fost invalidat de arbitrul asistent pentru offside.

Interventia arbitrajului video a intors insa decizia si centralul a validat golul atacantului spaniol, reusita prin care fosta campioana mondiala si-a asigurat primul loc in grupa la egalitate de puncte cu Portugalia, dar cu un golaveraj superior.

Maroc a condus de doua ori dupa reusitele lui Boutaib (14) si El Nesyri (81), insa Isco (19) si Aspas (90+1) au salvat Spania.

In cealalta partida, Portugalia a deblocat tabela prin golul spectaculos marcat de Quaresma (45), insa Iranul a egalat prin Karim dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 90+3.



Spania castiga grupa dupa un gol cu cantec si trimite Portugalia intr-o optime de foc