CM 2018

Remiza intre ultimele doua campioane mondiale. Columbia revine de la 0-2 si invinge Franta

Sursă foto: twitter.com/DFB_Team_EN

Seara de vineri a fost una a marilor meciuri in amicalele care pregatesc Cupa Mondiala din vara acestui an.

De departe socul serii a avut loc la Dusseldorf acolo unde s-au intalnit Germania si Spania, ultimele doua castigatoare ale Cupei Mondiale.

S-a incheiat 1-1 dupa doua goluri marcate in prima repriza. Mai intai Iniesta l-a servit ideal pe Rodrigo si acesta n-a iertat dintr-o pozitie singur cu Ter Stegen, pentru ca in finalul reprizei Muller sa inscrie al 38-lea sau gol la nationala prin care l-a depasit pe Oliver Bierhoff.

O executie de toata frumusetea din partea atacantului de la Bayern Munchen, care a prins un sut de zile mari din afara suprafetei de pedeapsa.

Franta a trecut de la extaz la agonie pe Stade de France in fata Columbiei, echipa pe care a condus-o cu 2-0 in prima repriza si care apoi a intors spectaculos rezultatul. Portarul Ospina le-a facut practic cadou francezilor primul gol, dupa care “cocosii” au inscris prin Lemar la capatul unui contraatac briliant la care au mai contribuit Griezmann si Mbappe.

Sud-americanii au redus cu sansa din diferenta prin Muriel, un gol care a relansat meciul inaintea pauzei dupa o repriza dominata de francezi. In partea secunda Falcao a restabilit egalitatea si, cu cinci minute inaintea finalului, Columbia a dat lovitura printr-un penalty discutabil.

Cristiano Ronaldo a marcat de doua ori in prelungirile partidei cu Egipt si a adus o victorie nesperata pentru Portugalia, echipa condusa din minutul 56 dupa un gol inscris de Salah. O data in plus CR7 se dovedeste decisiv si pentru nationala.

Anglia a invins Olanda la Amsterdam, cu 1-0, prin golul lui Lingaard din repriza secunda, in timp ce Argentina a trecut de Italia, cu 2-0, prin reusitele lui Banega si Lanziani de asemenea din a doua perioada a jocului. Messi nu a jucat la sud-americani.

Dupa o prima repriza fara goluri, Brazilia a facut diferenta in fata Rusiei chiar la Moscova, scor 3-0, prin golurile semnate de Miranda, Coutinho din penalty si Paulinho. Trei goluri marcate intre minutele 53 si 66.

Intr-o alta partida Costa Rica a invins Scotia la Glasgow, cu 1-0.



Remiza intre ultimele doua campioane mondiale. Columbia revine de la 0-2 si invinge Franta