CM 2018

„Celestii” il trimit acasa pe Cristiano Ronaldo

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Visul de marire la Cupa Mondiala pentru Cristiano Ronaldo s-a incheiat, sambata seara, la Soci, unde Uruguay a eliminat Portugalia, cu 2-1, in faza optimilor de finala.

Un Cristiano Ronaldo care la proxima editie, in Qatar, va avea 37 ani si este putin probabil sa mai fie pe teren.

Asadar, in aceeasi zi, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo parasesc turneul final, unul dupa celalalt la interval de doar cateva ore. Doi jucatori uriasi pentru care Cupa Mondiala va ramane la stadiul de “daca”.

Uruguay si-a jucat bine lectia tactica si a avut in Edison Cavani jucatorul decisiv in meciul contra lustanilor. Doua goluri care au calificat echipa sud-americana in sferturile de finala, acolo unde astepta deja Franta.

Asa am trait Uruguay - Portugalia in optimi la Cupa Mondiala

Inceput energic de partida la Soci, cu echipa Uruguayului deschizand scorul dupa doar opt minute de la primul fluier al centralului mexican Cesar Ramos.

Cavani a trimis o diagonala pentru Luis Suarez in flancul stang si tot el a urcat in careu pentru a primi inapoi mingea de la colegul sau de linie. Finalizare cu capul din sase metri si sud-americanii preluau conducerea.

La jumatatea reprizei Uruguay a trecut pe langa 2-0 la sutul trimis de Luis Suarez din lovitura libera si respins cu o mana de portarul Rui Patricio.

Portugalia a iesit mai bine de la cabine si a reusit egalarea la zece minute dupa pauza prin Pepe, care a inscris cu capul dupa o centrare venita din corner.

Dupa doar opt minute Cavani a readus Uruguayul la conducere cu un sut spectaculos din 16 metri la o faza care l-a avut in prim plan pe acelasi Pepe, fundasul portughez ratand intalnirea cu balonul la o minge inalta.

Portugalia s-a aruncat in atac, dar Ronaldo nu a fost in zi de sut si s-a dovedit total neinspirat, iar intrarile lui Quaresma si Andre Silva n-au adus niciun plus ofensivei.



„Celestii” il trimit acasa pe Cristiano Ronaldo