CM 2018

Portugalia trimite acasa Marocul. Cristiano Ronaldo a facut diferenta!

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Reusita din minutul 4 a lui Cristiano Ronaldo a fost de ajuns pentru ca Portugalia sa invinga Maroc, scor 1-0, in al doilea meci din Grupa B la Cupa Mondiala.

Ronaldo a speculat lipsa de marcaj la o lovitura de la colt si, nemarcat, a inscris cu o lovitura de cap excelent plasata.

Marocanii pierd al doilea meci consecutiv in care au avut o posesie superioara si au ratat cel mai mari ocazii.

Inzestrati cu o tehnicitate impresionanta, jucatorii din nordul Africii au pacatuit la finalizare, unde nu au reusit niciun moment sa-si gaseasca limpezimea.

Asa am trait Portugalia - Maroc

Un meci arbitrat de americanul Mike Geiger, un cavaler al fluierului care a starnit controverse prin cateva decizii. Cea mai importanta dintre acestea in partea secunda la un hent comis de Pepe in propriul careu si ramas nesanctionat. Nici macar arbitrajul video n-a fost consultat spre disperarea marocanilor.

Dupa deschiderea scorului din minutul 4 marocanii au trecut pe langa egalare sapte minute mai tarziu, cand portarul Rui Patricio a blocat in extremis lovitura de cap a lui Bennatia.

Portugalia isi putea dubla avantajul in finalul primei reprize, dar Guedes n-a izbutit sa profite de pasa lui Ronaldo si a ratat singur cu portarul marocan.

In minutul 57 acelasi Rui Patricio a avut interventia meciului la reluarea lui Belhanda din apropiere, respingand cu o mana in corner. De departe interventia meciului.

Lusitanii s-au rezumat la un joc de asteptare, la conservarea rezultatului, si marocanii au atacat in valuri ratand alte doua mari ocazii in minutele de final.

Sutul lui Ziyach din minutul 90 a fost blocat de Pepe, pentru ca ulterior Benatia sa nu prinda cadrul portii cu o reluare din 10-11 metri.

Caseta tehnica

Portugalia : Rui Patricio - Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro - Bernardo Silva (Martins '59), Moutinho (Adrien Silva '89), William Carvalho, João Mario (Fernandes '70) - Guedes, Cristiano Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos

Maroc : El Kajoui - Dirar, Da Costa, Benatia, Hakimi - El Ahmadi (Fajr '86), Belhanda (Carcela '75), Boussoufa - Ziyech, Boutaïb (Kaabi '70), Amrabat. Selecţioner: Herve Renard



Portugalia trimite acasa Marocul. Cristiano Ronaldo a facut diferenta!