CM 2018

Nigeria, victorie spectaculoasa cu Islanda

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Echipa Nigeriei a urcat pe locul doi in clasamentul Grupei D dupa victoria obtinuta, cu 2-0, in fata Islandei. Astfel, trei echipe se vor lupta pentru locul doi in ultima etapa.

Cea mai tanara echipa prezenta la turneul final din Rusia a oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri de pana acum si reusind sa invinga Islanda prin dubla lui Musa.

Dupa o prima repriza modesta din partea ambelor formatii, Nigeria a dat lovitura la cinci minute dupa pauza prin Musa la capatul unui contraatac pornit din propriul careu.

Asa am trait Nigeria - Islanda 2-0

Chiar si dupa gol Super Vulturii, asa cum sunt supranumiti nigerienii, au continuat sa atace si Ndidi l-a pus la grea incercare pe portarul advers Halldorsson cu un sut de la distanta.

In minutul 72 Balogun s-a inaltat in careul islandez si a trimis putin peste poarta, pentru ca doua minute mai tarziu Musa sa loveasca transversala cu un sut din afara careului.

Un joc ofensiv entuziasmant din partea nigerienilor concretizat pe tabela in minutul 76, cand acelasi Musa a patruns in careu si a inscris dupa ce l-a depasit si pe Halldorsson.

Islanda a avut sansa relansarii partidei, dar Gylfi Sigurdsson a ratat de la 11 metri, trimitand mult peste poarta.

S-a terminat Nigeria – Islanda 2-0 si echipa africana va aborda etapa finala a grupelor de pe locul secund. Un rezultat care mentine si Argentina in batalia pentru calificarea in optimi.

Argentina – Nigeria si Croatia – Islanda sunt meciurile ultimei etape in Grupa D.



Nigeria, victorie spectaculoasa cu Islanda