CM 2018

Mourinho strange o mica avere din colaborarea cu rusii

Sursă foto: twitter.com

Presa engleza de marti a anuntat suma pe care Jose Mourinho o va obtine din colaborarea cu postul Russia Today in perioada Cupei Mondiale din aceasta vara.

Managerul portughez al celor de la Manchester United va primi 400.000 de lire sterline pentru fiecare zi in care va lucra ca analist al celor de la RT.

Astfel, pentru cele doar patru zile pe care le va petrece in Rusia, Mourinho va incasa un cec consisten de 1.71 milioane de lire sterline, anunta Daily Mail.

Potrivit contractului semnat Mourinho trebuie sa fie la Moscova la startul Cupei Mondiale, apoi va mai lucra pentru RT in ziua finalei prin intermediul unei legatura pe satelit direct de la Manchester.

Mourinho nu se afla la prima experienta de acest gen, in 2014 primind mai mult de un milion de lire sterline de la Yahoo pentru analizele facute in timpul Cupei Mondiale din Brazilia.

Posturile britanice BBC si ITV au vrut de asemenea sa-l coopteze pe Mourinho in echipa analistilor pentru turneul final din acest an, insa oferta rusilor a fost superioara.



Mourinho strange o mica avere din colaborarea cu rusii