CM 2018

Maradona: „Am venit la cinematograf”

Diego Armando Maradona a criticat eliminarea Argentinei de la Cupa Mondiala 2018 si a explicat esecul tarii sale in fata Frantei, din optimile de finala.

„Ma simt prost sa vad alt Mondial fara o echipa consistenta a Argentinei.  Se presupunea ca Pavon, Messi si Di Maria trebuiau sa ii atace pe francezi.  Dar asezarea pe teren a aratat ca nu va fi asa. Cred ca am venit in acest meci ca la cinematograf mai mult decat pe un teren de fotbal, pentru ca am vizionat cronica unei morti anuntate.  Am atacat Franta fara ca asta sa vrem asta, fara sa stim si am lasat spatii prea mari pentru Mbappe”, a spus Maradona.

Maradona a mai spus ca Marcos Rojo, cel care a comis penalty-ul de la primul gol, s-a comportat ca un jucator care nu are ce cauta la echipa nationala, pentru ca trebuia sa faulteze inainte ca Mbappe sa intre in 16 metri, nu sa astepte si sa il secere in careu.

„In plus, noi nu stim sa atacam, ce sa facem cand avem mingea”, a mai afirmat fostul mare jucator. „In schimb, francezii au avut mai multe variante, au incercat contraatacuri si intrari pe dreapta”.

Despre Messi, Maradona a declarat ca „vorbim cred mai mult de o iluzie decat de jucatorul real Messi. L-am vazut de multe ori singur, departe de careu. A fost pus sa construiasca decat sa stea la finalizare in careu”. 



Maradona: „Am venit la cinematograf”