CM 2018

Maradona a gasit principalul vinovat pentru criza Argentinei

Sursă foto: twitter.com

Diego Armando Maradona a fost prezent la ambele meciuri sustinute de Argentina pana acum la Cupa Mondiala din Rusia si a trait intens infrangerea suferita in fata Croatiei.

In conditiile in care toata lumea il arata cu degetul pe selectionerul Jorge Sampaoli indicandu-l drept principalul vinovat, Maradona este de alta parere.

“Nu am cuvinte pentru a descrie aceasta uriasa frustrare, pentru ca nimeni dintre cei care au purtat tricoul Argentinei nu poate vedea echipa noastra maturata in acest mod de o echipa a Croatiei care nu e Germania, Brazilia, Olanda sau Spania, sa spunem adevarul. Federatia e condusa de oameni care nu stiu nimic despre fotbal. Vinovat este presedintele Federatiei”, crede Maradona.

“Argentina nu stie ce joaca si n-are solutii. Adica vreau sa spun ca nu joaca nimic in aparare, la mijloc sau in atac. Contra Croatiei nu am avut nicio aparare, nu am avut mingea, nimic”, a mai spus Maradona.

Cu un singur punct dupa doua meciuri Argentina inca mai are o sansa de a prinde optimile. Trebuie sa invinga Nigeria si sa spere ca Islanda nu va castiga in fata Croatiei, echipa care si-a asigura deja castigarea Grupei D.

Cele doua meciuri sunt programate marti seara de la ora 21:00 si vor fi live text pe onlinesport.ro



Maradona a gasit principalul vinovat pentru criza Argentinei