CM 2018

Lovitură pentru Uruguay

Duminica seara, dinspre tabara Uruguay se vorbeste despre imposibilitatea folosirii lui Cavani in sferturile de finala cu Franta, de la Cupa Mondiala 2018.

Omul care a eliminat Portugalia de unul singur, Edinson Cavani, marcand doua goluri in victoria echipei sale cu 2-1, nu va mai juca aproape sigur la acest Mondial.

Presa din Uruguay a scris ca jucatorul trebuia sa realizeze o investigatie medicala duminica, insa s-a renuntat la idee. Cavani, alaturi de toti colegii, a avut liber duminica si a aplicat doar un tratament usor cu antiinflamatoare si gheata.

Prezenta sa contra Frantei este „ca si compromisa”, mai noteaza presa din Uruguay, duminica seara. Sansele sunt foarte mici din cauza timpului redus de recuperare, adus in discutie si de antrenorul  Oscar Tabarez: "Nu avem mult timp pentru recuperare. La acest moment suntem ingrijorati, dar nu stim cat de grava este accidentarea”.

Fara Cavani, frumoasa echipa a „Celestilor” are sanse minime sa invinga Franta. 

Cavani este golgheterul Uruguay, cu trei reusite la Mondial. El a parasit cu 17 minute inainte de final partida jucata in optimile de finala de la Cupa Mondiala 2018, ajutat de Ronaldo sa iasa de pe teren. La randul sau, dupa 17 minute, Ronaldo pleca acasa definitiv, eliminat, ajutat indirect de Cavani, aflat pe banca, accidentat.



Lovitură pentru Uruguay