CM 2018
Polonia
Krychowiak 86'
1
2
Incheiat
Senegal
Niang 61' Cionek (ag) 38'

Senegal produce surpriza in fata Poloniei, fosta adversara a Romaniei in preliminarii

Polonia, fosta adversara a Romaniei, a debutat la Cupa Mondiala din Rusia intr-o partida contra Senegalului, echipa aflata la doar a doua participare la turneul final.

Au evoluat echipele

Polonia: Szczesny - Piszczek (Bereszynski '83), Cionek, Pazdán, Rybus - Blaszczykowski (Bednarek '46), Krychowiak, Zielinski, Grosicki - Lewandowski, Milik (Kownacki '73). Selecţioner: Adam Nawalka.

Senegal: Ndiaye - Sabaly, Koulibaly, Sane, Wague - Gana, Ndiaye (Kouyate '87), Diouf (NDoye '62), Sarr - Niang (Konate '76), Mané. Selecţioner: Aliou Cisse.

Nawaf Shukralla din Bahrain a condus meciul la centru.

Incheiat
19:55

Final de partida. Prima victorie pentru o echipa africana la acest turneu final.

A doua repriza

86'

Gol Krychowiak!

Polonia reduce din diferenta si arunca in aer finalul meciului. Centrare in careul senegalez dintr-o lovitura libera si decarul polonez reia spectaculos in poarta.

82'

Minge in careu pentru Lewandowski, acesta preia cu spatele la poarta si este imediat inconjurat de trei adversari. Rybus suteaza in cele din urma pe poarta, dar e un sut slab.

79'

Reluare pe poarta a lui Kownacki, jucatorul intrat in locul lui Milik in minutul 73. Polonia preseaza puternic in cautarea golului.

70'

Milik trimite pe langa poarta din pasa lui Piszczek in sase metri.


63'

Diouf intra in locul lui Ndoye.


61'

Gol Niang!

Aflat la margine dupa o accidentare, Niang intra pe teren si surprinde apararea poloneza nepregatita. Niang il depaseste pe Szczesny si inscrie cu poarta goala. Polonezii protesteaza in frunte cu Lewandowski.

56'

Sansa buna de gol ratata de Piszczek la o centrare din stanga. Acesta a lovit total gresit balonul si mingea se duce alaturi.

50'

Lewandowski trimite pe poarta si Ndiaye respinge cu un reflex acrobatic.


49'

Cartonas galben !

Salif Sane este avertizat pentru un fault asupra lui Lewandowski.

46'

Start de repriza secunda.

Pauza
18:59
18:50

Final de prima repriza la Moscova.

Prima repriza
42'

Sane primeste liber in sase metri si reia slab cu capul pe langa poarta.


38'

Gol Cionek (ag)!

Senegalul deschide scorul prin autogolul lui Cionek. Totul a pornit insa de la un bon pierdut de polonezi in propria jumatate

18'

Minge in marginea careului pentru Niang, acesta intra in careul polonez, dar suteaza pe langa poarta.

0'
Inainte de meci
11:20

Senegal participa pentru a doua oara la Cupa Mondiala, dupa ce in 2002 a ajuns pana in sferturi. Atunci echipa africana si-a inceput turneul cu o victorie fabuloasa in fata Frantei, campioana mondiala a momentului respectiv.

11:19

Polonia a pierdut sase din ultimele opt meciuri la Cupa Mondiala, primind gol in toate aceste partide.

11:18

Robert Lewandowski a marcat 16 dintre cele 28 de goluri ale Poloniei in preliminarii. Cu toate acestea, Polonia a scapat fara gol primit in doar doua partide, avand cea mai slaba aparare dintre castigatoarele de grupa.

11:18

Polonia este neinvinsa in cele trei meciuri contra echipelor africane la Cupa Mondiala, reusind o victorie si doua egaluri. Un singur gol a fost marcat in aceste confruntari.

11:17

Polonia si Senegal se intalnesc in premiera.

11:16

Echipele probabile

Polonia: Szczesny; Piszczek, Bednarek, Pazdan, Rybus; Krychowiak, Linetty; Blaszczykowski, Zielinski, Grosicki; Lewandowski;

Senegal: K. N’Diaye; Gassama, Sane, Koulibaly, Sabaly; Sarr, A. N’Diaye, Gueye, Keita; Sakho, Mane;



Senegal produce surpriza in fata Poloniei, fosta adversara a Romaniei in preliminarii