CM 2018

Kane, salvatoarul Angliei cu Tunisia

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Atacantul englez Harry Kane a salvat Anglia de la o remiza rusinoasa cu Tunisia, luni seara, in primul meci al celor doua echipei in Grupa G la Cupa Mondiala.

Asa am trait Tunisia - Anglia in Grupa G

Kane a deschis scorul in prima repriza si tot el a inscris golul de 2-1 in minutele suplimentare ale partidei de la Volgograd.

Pentru Tunisia a egalat Sassi dintr-o lovitura de la 11 metri acordata pentru un fault stupid comis de Walker in suprafata de pedeapsa.

Anglia obtine trei puncte mari intr-o grupa in care Belgia s-a instalat deja pe primul loc dupa 3-0 cu Panama. Cele doua echipe europene se vor intalni in ultima etapa.

Englezii i-au luat tare pe tunisieni inca din debutul partidei si in minutul 4 Sterling rata o prima ocazie de gol.

Reusita lui Kane din minutul 12 a venit firesc pe fondul unei dominari aproape totale a selectionatei Albionului. Stones a lovit puternic cu capul si portarul Hassen a respins in fata pana la Kane, iar acesta a impins mingea in poarta.

Ocazie mare ratata in minutul 24 de Lingard servit ideal de Young la bara a doua, dupa care Tunisia a primit lovitura de la 11 metri la imprudenta comisa de Walker in duel cu Ben Youssef.

Sassi a transformat nu fara emotii de la punctul cu var pentru 1-1. La reluare englezii s-au aruncat in atac si au ratat pana la pauza alte doua ocazii prin Stones si Lingard.

Desi a dominat jocul din punctul de vedere al posesiei, Anglia nu si-a mai creat nicio ocazie in repriza a doua pana la golul marcat de Kane in prelungiri.

Un gol venit dupa o faza clasica. Centrare din corner, prelungire la bara a doua si lovitura de cap. O reusita ca la antrenament pentru Kane, jucator care ajunge si el la doua reusite in clasamentul marcatorilor.

Caseta tehnica

Tunisia: Hassen (Ben Mustapha ’15) - Bronn, S. Ben Youssef, Meriah, Maaloul - Skhiri, Sassi – Sliti (Ben Amor ’74), Khazri (Khalifa ’85), Badri - F. Ben Youssef. Selecţioner: Nabil Maaloul

Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Henderson, Dele Alli (Loftus-Cheek ’80), Lingard (Dier ‘90+3), Young – Sterling (Rashford ’68), Kane. Selecţioner: Gareth Southgate

Wilmar Roldan din Columbia a arbitrat meciul de la Volgograd.



Kane, salvatoarul Angliei cu Tunisia