CM 2018

Japonia produce surpriza si invinge Columbia lui Falcao

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Echipa Japoniei a furnizat a doua cea mai mare surpriza produsa pana acum la turneul final al Cupei Mondiale, marti dupa-amiaza, intr-un meci din Grupa H.

Formatia nipona s-a impus in fata Columbiei, cu 2-1 (1-1), un meci pe care sud-americanii l-au jucat aproape in intregime in inferioritate numerica.

In minutul 3 Japonia a obtinut lovitura de la 11 metri la un hent comis de Oscar Sanchez, fundasul columbian fiind eliminat cu rosu direct.

Veteranul Kagawa a transformat elegant cu un sut plasat pe centrul portii pentru 1-0.

Asa am trait Columbia - Japonia in Grupa H

Columbia a restabilit egalitatea cu zece minute inaintea finalului prin Quintero, jucator care a ales o metoda inedita de a executa o lovitura libera. Sutul acestuia pe sub zidul japonez l-a pacalit pe experimentatul portarul Kawashima.

Japonezii au dominat debutul partii secunde in cautarea golului al doilea, portarul columbian Ospina blocand in minutul 54 sutul lui Osako.

Patru minute mai tarziu acelasi Ospina se opunea la sutul lui Inui, pentru ca apoi Columbia sa mizeze pe revitalizarea atacului odata cu introducerea in James Rodriguez.

Cu toate acestea, cei care au punctat au fost japonezii prin Osako dupa o faza fixa de la coltul terenului. Centrare in sase metri si reluare decisiva cu capul.

Un gol care s-a dovedit decisiv pentru a asigura victoria Japoniei intr-un meci in care formatia asiatica era considerata victima sigura.

Caseta tehnica

Columbia : Ospina - Murillo, Arias, Mojica, D. Sanchez - C. Sanchez, Cuadrado (Barrios '31), Lerma - Quintero (James Rodriguez '59), Falcao, Izquierdo (Bacca '70). Selecţioner: Jose Pekerman

Japon : Kawashima - Shoji, Nagatomo, Sakai, Yoshida - Shibasaki (Yamaguchi '80), Hasebe - Kagawa (Honda '70), Inui, Haraguchi - OSako (Okazaki '85). Selecţioner: Akira Nishino

Damir Skomina din Slovenia a arbitrat la centru.



Japonia produce surpriza si invinge Columbia lui Falcao