CM 2018

Hattrick reusit de Ronaldo intr-un Portugalia - Spania de poveste

Sursă foto: twitter.com/fifaworldcup

Prima inclestare la Cupa Mondiala le-a adus fata in fata pe castigatoarele ultimelor trei editii ale Campionatului European, iar Portugalia si Spania nu au inselat asteptarile oferind un spectacol grandios in Grupa B cu sase goluri, cate trei de fiecare parte.

Dupa doar patru minute de la primul fluier al italianului Gianluca Rocchi echipa lusitana deschidea scorul prin Cristiano Ronaldo dintr-o lovitura de la 11 obtinuta tot de el.

La jumatatea reprizei Portugalia isi putea dubla avantajul pe contraatac, dar Guedes n-a reusit sa profite de pasa lui Ronaldo, jucator care sprintase formidabil pe partea stanga oferind superioritate echipei sale.

Spania a razbunat ocazia portughezilor si restabilea egalitatea prin Diego Costa in minutul 24, acesta invingandu-l pe Rui Patricio cu un sut pe jos din marginea careului. O faza de mare atacant pentru Costa, care s-a folosit la limita de mana in duel cu Pepe, iar apoi l-a ridiculizat pe Fonte.

Cu un minut inaintea pauzei Ronaldo si-a adus echipa din nou in avantaj cu un sut din marginea careului, mingea fiind scapata in poarta de David De Gea.

O gafa peste care spaniolii au trecut rapid dupa pauza cand, intr-un interval de doar patru minute, Furia Rosie marca de doua ori. Mai intai Diego Costa a facut 2-2 din recentrarea lui Busquets, iar apoi Nacho si-a trecut in cont primul sau gol la nationala cu un sut spectaculos din afara careului.

Asa am trait Portugalia - Spania la Cupa Mondiala

In minutul 70 Costa rata de putin hattrick-ul, insa meciul era departe de a fi jucat. Ronaldo obtinea o lovitura libera in duel cu Pique la marginea careului spaniol si tot el transforma magistral pentru 3-3.

Astfel, Cristiano Ronaldo devine doar al treilea jucator portughez care inscrie un hattrick la Cupa Mondiala, dupa Eusebio cu Coreea de Nord in 1966 si Pauleta cu Polonia in 2002.



Hattrick reusit de Ronaldo intr-un Portugalia - Spania de poveste