CM 2018

Germania invinge Suedia cu gol in prelungiri

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Detinatoarea titlului mondial, Germania, a fost la un pas de colaps in meciul cu Suedia, pe care in cele din urma l-a castigat, cu 2-1, dupa golul marcat de Kroos in al patrulea din cele cinci minute de prelungiri. Clasamentul din Grupa F.

Suedia a deschis scorul prin reusita lui Toivonen din minutul 32, o adevarata lovitura de maciuca in moalele capului pentru echipa germana.

Un gol anuntat de imensa ratare a lui Berg care, scapat singur spre poarta in minutul 12, s-a pierdut in fata lui Neuer si n-a reusit sa finalizeze actiunea.

Asa am trait Germania - Suedia 2-1. Gol in prelungiri!

Germania a inceput ca o adevarata masinarie de fotbal si dupa primele zece minute raportul paselor era unul zdrobitor in favoarea nemtilor: 122-6!

La trei minute dupa pauza Reus a restabilit egalitatea cu o reluare din interiorul careului.

Nemtii au continuat sa preseze si au ratat preluarea conducerii prin Hector (min.56) si Reus (61), cand acesta din urma a incercat o finalizare cu calcaiul in genul celor reusite in cariera de italianul Alessandro Del Piero.

Din minutul 82 Germania a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Jerome Boateng pentru incasarea celui de-al doilea galben.

Chiar si cu un jucator mai putin nemtii au avut forta de a veni peste un adversar limitat la un joc de aparare si Gomez a ratat in minutul 88 cu capul. O minge scoasa in extremis peste bara de portarul Berg.

Ocazie uriasa ratata de Brandt in minutul 90, cu sut din afara careului in bara. O sansa care avea sa fie razbunata de Kroos in al patrulea minut de prelungiri.

Minge miscata de mijlocasul german pentru un coechipier si apoi sut la coltul lung fara speranta pentru portarul suedez.

Un gol urias pentru Germania, un gol prin care campioana mondiala pastreaza sanse la calificarea in optimi.

Germania intalneste Coreea de Sud in ultima etapa, iar Suedia joaca impotriva Mexicului, deja calificata in optimi. Va fi un duel interesant de la distanta intre Germania si Suedia.



Germania invinge Suedia cu gol in prelungiri