CM 2018

Elvetia tine Brazilia in sah si avem o noua surpriza la Cupa Mondiala

Sursă foto: twitter.com/fifaworldcup

A doua mare surpriza a zilei de duminica s-a produs la Rostov in meciul dintre Brazilia si Elvetia, partida incheiata la egalitate, scor 1-1 (1-0). Asa am trait Brazilia - Elvetia. Inca o surpriza la Mondial!

Pornita ca mare favorita, Brazilia a deschis scorul prin Coutinho in minutul 20, dar nu a reusit sa se desprinda pe tabela si in debutul partii secunde Elvetia a egalat scorul dupa o faza fixa de la coltul terenului.

In finalul meciului brazilienii au luat cu asalt careul elvetian, dar portarul Sommer a inchis poarta Elvetiei si s-a terminat 1-1 intr-o Grupa E condusa de Serbia dupa 1-0 impotriva celor din Costa Rica.

Prima ocazie de gol a apartinut Braziliei in minutul 11 si a fost ratata de Paulinho la o minge balbaita de elvetieni in fata portii.

Golul lui Coutinho din minutul 20 a fost unul spectaculoas, mijlocasul de la Barcelona prinzand un sut de zile mari din afara careului.

Un corner obtinut cu sansa de Shaqiri la cinci minute dupa pauza a adus egalarea din partea elvetienilor, Zuber trimitand cu capul in poarta lui Allison, dupa ce inainte isi facuse loc in marcajul brazilian.

In minutul 70 Coutinho a trecut aproape de dubla cu un sut pe langa poarta, dupa ce il intorsese spectaculos pe Lichsteiner, adversarul direct.

Neymar nu s-a vazut prea mult aratand in continuare ezitant in duelurile unu contra unu, dar in minutul 88 a fost aproape de gol cu o reluare de cap din 10-11 metri.

Un minut mai tarziu noul intrat Firmino rata si el golul de 2-1 cu de asemenea cu o lovitura de cap, pentru ca la ultima faza Neymar sa trimita un balon la intalnire dintr-o lovitura libera in detrimentul unui sut direct spre poarta.

Caseta tehnica

Brazilia: Alisson - Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho (Renato Augusto '67), Casemiro (Fernandinho '60), Coutinho - Willian, Gabriel Jesus (Firmino '79), Neymar. Slecţioner Tite;

Elveţia: Sommer - Lichtsteiner (Lang '87), Schar, Akanji, Rodriguez - Behrami (Zakaria '71), Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Zuber - Seferovic (Embolo '80). Selecţioner Vladimir Petkovici.

Cesar Ramos din Mexic a arbitrat meciul la centru.



Elvetia tine Brazilia in sah si avem o noua surpriza la Cupa Mondiala