CM 2018

Croatia face sah mat Argentina si e calificata in optimi

Sursă foto: twitter.com/HNS_CFF

Umilinta maxima pentru Argentina, echipa invinsa de Croatia, cu 3-0 (1-0), joi seara, intr-un meci din Grupa D a Cupei Mondiale. Un rezultat in urma caruia Argentina pastreaza sanse teoretice la iesirea din grupa. Cel mai probabil va iesi, dar inapoi spre casa.

Argentina s-a instalat inca din primul minut in jumatatea adversa, dar Croatia a ratat deschiderea scorului la prima aparitie in careul sud-americanilor.

Perisic a cautat coltul lung in minutul 5 cu un sut pe jos si doar mana intinsa de Caballero a pastrat tabela nemodificata.

Asa am trait Argentina - Croatia

Sansa de gol si pentru Argentina in minutul 13 la sutul lui Aguero din marginea careului, minge pe care Corluka a blocat-o decisiv.

In minutul 21 Acuna a patruns pe stanga si a centrat in forta spre poarta, iar mingea a cazut pe transversala.

Uriasa sansa ratata de Argentina in minutul 30 prin Perez, jucator care a primit un cadou nesperat de la Vida, dar n-a reusit sa gaseasca poarta din interiorul careului.

Doua minute mai tarziu croatii ratau deschiderea scorului prin Mandzukic, jucator care s-a strecurat in spatele lui Mercado si a reluat cu capul alaturi de poarta.

La ultima faza a primei reprize Rebic a scapat singur spre poarta argentiniana, dar nu si-a calculat bine pasii trimitand apoi peste transversala.

Primul sut pe poarta expediat de argentinieni a venit abia in minutul 53. Minge pentru Aguero si acesta a trimis slab.

Un minut mai tarziu gafa lui Caballero a ingropat Argentina. Portarul sud-americanilor a primit o pasa inapoi si a gresit returul trimitand direct la Rebica care a inscris din voleu.

Argentina a alergat disperata dupa egalare, dar nici macar intrarile lui Higuain si Dybala n-au produs schimbarea dorita de Sampaoli, un tehnician aflat in pragul infarctului pe margine.

Cea mai mare ocazie a Argentinei a venit in minutul 64 la reluarea lui Meza spre coltul scurt, mingea fiind blocata de croati.

Modric avea sa majoreze avantajul Croatiei cu un sut spectaculos din afara careului, o executie marca Messi.

Rakitic trimitea apoi in transversala dintr-o lovitura libera si tot el inchidea tabela in minutul 90 dupa o faza in care apararea argentiniana fusese ingenuncheata.



Croatia face sah mat Argentina si e calificata in optimi