CM 2018

Ce va face Brazilia? Neymar vrea sa evite Cimitirul Superstarurilor

După două zile cu meciuri unul si unul in optimile de finala ale Cupei Mondiale, nimeni nu mai are curajul sa prezica daca Brazilia va avansa din meciul de astazi cu Mexicul.

Intai a plecat Leo Messi si a urmat Cristiano Ronaldo de la Cupa Mondiala 2018. Neymar nu vrea sa se alature si el in Cimitirul Superstarurilor.

LIVE Brazilia - Mexic (17:00)

Brazilia a aratat mai bine de la meci la meci, ultima partida din grupe fiind una de forta, in care sud-americanii au ingenunchetat lejer puternica Serbia.

Acum va infrunta Mexicul, echipa care a invins pentru prima oara Germania in cadrul unei Cupe Mondiale si care acum va cauta o prima victorie la Mondial cu Brazilia.

Doar ca Brazilia a venit in Rusia pentru a castiga al saselea trofeu. Sansele unei surprize, precum cea a Spaniei eliminata de Mexic, sunt foarte mici. 

- Va fi al 41-lea meci dintre Brazilia si Mexic, sud-americanii adunand 21 devictorii, iar mexicanii 10.

- Brazilia nu a pierdut nici unul dintre cele 4 partide de la Mondial cu Mexicul (3 victorii, 1 egal). Mexicul nu a marcat nici un gol in aceste partide, dar a primi 11.

- Brazilia a ratat o calificare in „sferturile” unui Mondial in 1990.

- Brazilia si Mexic vor juca a cincea oara la in Mondial, fiind depasite doar de Brazilia - Suedia, 7 meciuri, Argentina - Germania, 7 meciuri si Germania - Iugoslavia, 6 meciuri.



Ce va face Brazilia? Neymar vrea sa evite Cimitirul Superstarurilor