CM 2018

Calcule Grupa C: Luptă dramatică între Danemarca și Australia

Cupa Mondiala 2018 programeaza astazi meciurile din Grupele C, acolo unde Danemarca și Australia se vor lupta de la distanță pentru calificare.

Meciurile ramase de jucat din Grupa C sunt:
17:00 Australia - Peru
17:00 Denemarca - Franta

Franta este lider in Grupa C, cu 6 puncte, urmata de Danemarca, 4 puncte. Francezii sunt calificati, iar danezii sunt favoriti la locul secund. 

Danemarca se califica indiferent de rezultatul din meciul cu Franta, daca Australia (1punct) nu castiga cu Peru. De asemenea, danezii se califica la brat cu Franta, daca nu pierde astazi, caz in care nu mai conteaza rezultatul Australiei.

Lucrurile se complica doar daca Danemarca pierde,  iar Australia castiga. In acest caz. daca diferenta de goluri din cele doua meciuri va fi la fel (ex Australia - Peru 1-0 si Danemarca - Franta 0-1), atunci Danemarca si Australia vor fi departajate la numarul de cartonase galbene si rosii primite in grupa. Cu Peru are doar un singur cartonas galben, iar Danemarca a adunat 5, danezii se pot considera aproape eliminati daca vor termina la acelasi golaveraj cu australienii.

In cazul in care Danemarca va pierde cu Franta la o diferenta mai mare de goluri decat va castiga Australia cu Peru (ex Australia - Peru 1-0 si Danemarca - Franta 0-2), atunci Australia va merge mai departe.

Asadar, Danemarca este obligata sa obtina cel putin un egal astazi, in cazul in care Australia castiga, pentru a se califica.



Calcule Grupa C: Luptă dramatică între Danemarca și Australia