CM 2018

Brazilia rasufla usurata dupa 2-0 cu Costa Rica

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Coutinho si Neymar au adust victoria Braziliei, scor 2-0, vineri dupa-amiaza, in meciul disputat la Sankt Petersburg impotriva selectionatei statului Costa Rica, in Grupa E la Cupa Mondiala.

O victorie pentru care brazilienii au tras pana in ultimul minut si care s-a profilat abia in prelungirile partidei.

Coutinho a deschis scorul cu un sut printre picioarele bravului portar Navas, dupa o centrare a lui Marcelo si o minge retrimisa in fata portii de Firmino pentru Jesus. Acesta din urma a ratat preluarea si din fericire pentru brazilieni mingea a fost exploatata de Coutinho venit lansat din spate.

Asa am trait Brazilia - Costa Rica

Intaratati de golul marcat brazilienii au atacat in valuri si la ultima faza Costa l-a servit ideal in fata portii pe Neymar pentru 2-0.

Neymar care in minutul 78 a cersit si obtinut un penalty, pe care apoi centralul olandez Kuipers l-a invalidat dupa consultarea reluarii oficiale la marginea terenului. O decizie pana la urma corecta.

Dupa o prima repriza in care n-a jucat nimic si a scapat ca prin urechile acului de gol la sutul lui Borges din minutul 12, Brazilia a evoluat la turatie maxima in partea secunda dupa intrarea lui Costa in locul lui Willian.

La 0-0 Tite a fortat cu doua trei varfuri in teren, trimitandu-l pe Firmino in locul lui Paulinho si pana la urma Brazilia a pus mana pe cele trei puncte de care avea mare nevoie in economia Grupei E.

In minutul 50 Jesus a nimerit transversala cu o lovitura de cap, iar Coutinho a trimis in piciorul lui Acosta pe urmarire.

Acelasi Coutinho l-a incercat sapte minute mai tarziu pe Navas cu un sut retinut de acesta in doi timpi.

Neymar a ratat si el deschiderea scorului in minutul 72 cu un sut din actiune care a ocolit incredibil poarta.



Brazilia rasufla usurata dupa 2-0 cu Costa Rica