CM 2018

Brazilia castiga fara sa forteze in fata Serbiei

N-a fost loc de surprize, miercuri seara, in ultimele meciuri din Grupa E, o grupa castigata de Brazilia dupa 2-0 cu Serbia. In cealalta partida, Elvetia a remizat cu Costa Rica, scor 2-2, si merge in optimi de pe locul secund.

Elvetia a mutat prima si a deschis scorul in minutul 33 prin Dzemaili, in timp ce Brazilia era in continuare la egalitate cu Serbia. La acele rezultate elvetienii urcau provizoriu pe primul loc.

Dupa doar trei minute Brazilia a deschis scorul prin Paulinho si a revenit la conducere in clasament. Coutinho a trimis o pasa in zona centrala pentru aparitia fulgeratoare a lui Paulinho si mijlocasul brazilian a intepat mingea pe langa Stojkovic.

In partea secunda Brazilia si-a majorat avantajul prin Thiago Silva in urma unei lovituri de la coltul terenului. Sarbii au acuzat un fault in atac, dar arbitrul a lasat jocul sa continue.

Intre timp Costa Rica egalase prin lovitura de cap a lui Watson de asemenea dupa un corner.

Elvetia a revenit ulterior la conducere, in minutul 88, prin Drmic cu un sut in forta din interiorul careului la mingea pasata ideal de Zakaria.

Costa Rica a smuls in extremis un punct in urma unui penalty transformat de Bryan Ruiz si astfel echipa din America Centrala paraseste competitia evitand o treia infrangere consecutiva.



Brazilia castiga fara sa forteze in fata Serbiei