CM 2018

Argentinienii au stiut inainte de meci: „Cum e posibil? E un imbecil”

Arbitrul Nestor Pitana este de astazi urât pe aproape toată planeta, după ce a stricat finala Cupei Mondiale 2018. El era cunoscut drept un fluieras de mana a treia in tara sa, Argentina, fiind urât deopotrivă de fanii celor mai mari echipe locale.

Gândiți-vă la un arbitru român urât cu patos atât de fanii FCSB, cât și de cei ai lui Dinamo. Exact. 

Însă, în Argentina, exista un specimen pe nume Nestor Pitana. A fost pus să arbitreze finala de mondial, spre stupoarea microbiștilor din Argentina.

Un fost mare fotbalist englez despre arbitrul finalei: „Un idiot”. Mafia FIFA a rezistat doar pana in finala

Fanii celor mai mari echipe din Argentina, Boca Juniors și River Plate, au explodat  atunci cand au auzit ca Pitana va arbitra finala de Mondial. Motivul? A facut praf cele mai mari derby-uri din Argentina, cu decizii proaste atat contra lui Boca, precum si contra lui River. Se stia ca nu stie sau ca nu vrea.

Video: Discurs halucinant al arbitrului de centru inainte de finala de la Cupa Mondiala: „Rusia sau Coca Cola?”

Este cunoscut cu porecla „El Ramirazo”, dupa ce a acordat un corner inexistent din care jucatorul Ramiro Funes Mori a adus victoria lui River Plate in finala cu Boca. Se intampla in 2014.

A doua oara, in 2017, tot la Boca - River a eliminat un jucator direct cu cartonas rosu. Se vede in imaginile de mai jos.

Avand in vedere toate aceste greseli, suporterii argentinieni stiau ca nu are valoare s-au intrebat la unison cum e posibil ca un om care nu poate conduc un derby Boca - River poate fi principal la o finala de Mondial. 

Inainte de meci, in presa locala au fost polemici pe care nimeni nu le-a bagat in seama, nu au ajuns in Europa si nici in presa centrala din lume. 

S-a scris ca face rau fotbalului si inclusiv ca este un imbecil. O multime de lume s-a intrebat cum un astfel de om poate fi adus de FIFA la o finala de Cupa Mondiala. 



Argentinienii au stiut inainte de meci: „Cum e posibil? E un imbecil”