CM 2018

Anglia zdrobeste Panama si obtine cea mai categorica victorie la Cupa Mondiala

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Diferenta uriasa de valoare intre Anglia si Panama tradusa si pe tabela de marcaj intr-un 6-1 istoric pentru selectionata Albionului. Harry Kane este noul golgeter al Cupei Mondiale.

O prima repriza perfecta pentru Anglia, cea mai buna din istoria participarilor la Cupa Mondiala, cu cinci goluri din sase suturi pe poarta. Panama n-a tras nici macar o data la poarta aparata de Pickford.

In minutul 9, dupa o faza fixa de la coltul terenului, Stones a aparut fara marcaj in centrul careului si a inscris cu o lovitura de cap.

Asa am trait Anglia - Panama. Un meci cu sapte goluri

Anglia si-a dublat apoi avantajul in minutul 21 prin Kane, jucator care a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Lingaard la duelul cu Escobar. Nicio sansa pentru portarul Penedo sa blocheze.

Lingaard a inscris pentru 3-0 in minutul 36 cu un sut spectaculos din afara careului, pentru ca patru minute mai tarziu englezii sa mai puncteze o data prin Stones dupa o frumoasa schema la o lovitura libera.

Cosmarul panamez era departe de a fi incheiat si Kane stabilea scorul pauzei, 5-0, dintr-o noua lovitura de la 11 metri.

Grupa G - Cupa Mondiala 2018

Dupa pauza englezii au continuat sa preseze si tabela era modificata din nou in minutul 62 la sutul lui Loftus-Cheek deviat in poarta de Kane. Hattrick asadar pentru nouarul englez care devenea golgeterul momentului la turneul final din Rusia.

Kane devine astfel doar al treilea jucator englez care izbuteste un hattrick la Cupa Mondiala, dupa Geoff Hurst (1966) si Gary Lineker (1986).

Chiar daca a redus motoarele in mod vizibil, Anglia a trecut pe langa golul sapte in minutul 73 la sutul lui Henderson putin pe langa poarta.

Torres a ratat si el o buna ocazie pentru Panama trei minute mai tarziu, dar pana la urma modesta echipa din zona CONCACAF avea sa puncteze prin Baloy in minutul 78 dupa o centrare din lovitura libera.

Baloy a devenit astfel cel mai varstnic jucator debutant care marcheaza la Cupa Mondiala, la 37 ani si 120 de zile. Panamezul l-a depasit pe argentinianul Martin Palermo, care marca pentru Argentina la 36 ani si 227 de zile.

In plus, Baloy este al treilea cel mai batran marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa camerunezul Roger Milla (38 ani si 25 de zile) si suedezul Gunnar Gren (37 ani si 236 de zile).



Anglia zdrobeste Panama si obtine cea mai categorica victorie la Cupa Mondiala