CM 2018

Adversarul pe care Messi vrea sa-l evite la Cupa Mondiala

Sursă foto: twitter.com

Argentina s-a calificat cu emotii la turneul final al Cupei Mondiale din 2018, iar Lionel Messi a fost jucatorul decisiv in partida castigata in Ecuador.

Liderul echipei Argentinei se gandeste deja la posibilii adversari pe care i-ar putea intalni in Rusia si spune ca dintre toti cel mai mult ar vrea sa evite o singura echipa.

“N-as vrea sa fim extrasi in aceeasi grupa cu Spania, una dintre adversarele pe care le putem intalni la tragerea la sorti. Pentru ceea ce reprezinta in acest moment si fotbalul pe care il practica, as prefera sa-i evitan. Ar fi un adversar dificil”, a spus Messi pentru un post de televiziune din tara natala.

Campioana mondiala in 2010, Spania va face parte din a doua urna valorica la tragerea la sorti programata la Moscova pe 1 decembrie.

Alaturi de spanioli in aceeasi urna se vor mai afla Anglia, Columbia, Mexic si Uruguay. In aceasta a doua urna ar mai ajunge si Italia, daca castigatoarea din 2016 elimina Suedia la baraj.

Prima urna valorica este formata din Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franta si tara gazda Rusia.



Adversarul pe care Messi vrea sa-l evite la Cupa Mondiala