Champions League

Wayne Rooney, decisiv pentru Manchester United in Grupa B

Manchester United a transat la limita, scor 1-0, disputa de pe Old Trafford cu CSKA Moscova si in urma acestui rezulatt s-a instalat pe primul loc in clasament.

Unicul gol al unui meci care se indrepta spre un 0-0 favorabil rusilor a fost marcat de capitanul gazdelor Wayne Rooney in minutul 79 din centrarea lui Lingard.

Acelasi Rooney ratase o buna sansa de gol in prima repriza, cand a sutat putin pe langa poarta, dupa care Mata, cautat cu o centrare in adancime, a reluat in bratele lui Akinfejev.

In partea secunda United a avut o prima sansa la sutul lui Carrick, cu mingea care s-a dus alaturi, iar moscovitii au ratat imediat deschiderea scorului prin ivorianul Doumbia. Sutul acestuia a fost respins din fata portii de doi jucatori ai gazdelor aruncati ca la hochei in calea balonului.

PSV Eindhoven a castigat cu 2-0 partida cu Wolfsburg prin reusitele lui Locadia si de Jong, ambele din repriza a doua, doua goluri marcate pe fondul slabiciunii defensivei adverse.

United conduce grupa cu 7 puncte, urmata de PSV si Wolfsburg, ambele cu 6 puncte, si CSKA pe ultima pozitie cu patru puncte. Toate cele patru echipe au sanse la calificare.



Wayne Rooney, decisiv pentru Manchester United in Grupa B