Champions League

Villarreal produce surpriza si elimina Juventus din Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/VillarrealCFen

Submarinul galben nu se dezminte nici in acest sezon. Echipa spaniola Villarreal s-a calificat in sferturile Champions League dupa o victorie de rasunet, 3-0 in deplasare cu Juventus Torino.

Dupa 1-1 in meciul tur ambele echipe au jucat prudent la returul de miercuri seara, pana cand un penalty a deblocat tabela cu un sfert de ora inaintea finalului.

Gerard Moreno a deschis scorul, iar pana la final Villarreal a mai lovit de doua ori o aparare a lui Juventus in degringolada totala.

Pau Torres a facut 2-0 cu cinci minute ramase din meci dupa o lovitura de la coltul terenului, iar Danjuma a inchis tabela in minutul 90+2.

La 0-0 bara i-a salvat pe cei de la Villarreal la reluarea lui Vlahovic.

De asemenea, portarul Rulli a avut partea lui de “vina” in mentinerea scorului egal cu mai multe interventii salvatoare.

Pentru Juventus este a doua cea mai severa infrangere pe teren propriu in Champions League, dupa 1-4 cu Bayern in faza grupelor sezonului 2008/09.

Batrana Doamna paraseste competitia in optimi pentru al treilea sezon consecutiv.

Villarreal castigase pana miercuri seara doar doua meciuri din precedentele 11 in faza eliminatorie a Champions League.

Echipa spaniola a mai ajuns in sferturi in 2006 si 2009.

Juventus: Szczesny; Danilo, Rugani (Dybala 78), De Ligt, De Sciglio; Cuadrado, Locatelli (Bernardeschi 83), Arthur, Rabiot; Morata (Kean 85), Vlahović.

Villarreal: Rulli; Aurier, Albiol, Pau Torres, Estupiñán; Capoue, Parejo (Pedraza 86); Yeremi Pino (Chukwueze 65); Lo Celso (Gerard Moreno 74), Trigueros (Coquelin 64); Danjuma.

Chelsea de asemenea in sferturi

Dincolo de problemele din ultima perioada din anturajul echipei, Chelsea a strans randurile pentru o victorie cu 2-1 pe terenul campioanei Frantei, Lille.

Pulisic si Azpilicueta au marcat golurile detinatoarei trofeului UEFA Champions League, dupa ce Lille deschisese scorul prin Burak, in minutul 38.

La 36 de ani si 244 de zile, Burak Yilmaz devine al treilea cel mai varstnic marcator in faza eliminatorie, dupa Ryan Giggs (37 ani si 148 de zile) si Paolo Maldini (36 de ani si 333 de zile.)

Reusita de 1-1 a lui Pulisic din prelungirile primei reprize a taiat elanul gazdelor in urmarirea acelui 2-0 din tur pentru Chelsea.

Pentru a 11-a oara in istorie Chelsea ajunge in faza sferturilor de finala.

LOSC Lille: Jardim; Fonte, Botman (Onana 58), Tiago Djaló; Zeki Çelik (Weah 58), Bamba (Angel Gomes 78), Xeka, André, Gudmundsson (Bradarić 78); Burak Yılmaz, David (Ben Arfa 77).

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen (Chalobah 33), Thiago Silva, Rüdiger, Alonso; Kanté, Jorginho (Loftus-Cheek 74), Kovačić (Mount 46); Havertz (Ziyech 83), Pulišić (Lukaku 74).



Villarreal produce surpriza si elimina Juventus din Champions League