Champions League

VIDEO Sami Khedira, despre meciul de astazi cu Borussia Dortmund

Meciul din aceasta seara dintre Borussia Dortmund si Real Madrid (21:45) a fost prefatat de Sami Khedira intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru bwin. Mijlocasul lui Real Madrid vorbeste, printre altele, despre atmosfera de pe Westfalenstadion, dar si despre evolutiile recente ale compatriotului sau, Mesut Ozil.

Real Madrid este în Germania pentru a juca urmatorul sau meci de UEFA Champions League. Sami Khedira, care s-a impus ca unul dintre oamenii de baza ai lui Jose Mourinho în linia mediana, a vorbit despre un posibil gol de-al sau la Dortmund. “Am avut norocul de a marca sezonul trecut si caut mereu sa îmi trec numele pe tabela, însa de aceasta data nu va fi usor. As fi foarte fericit sa fiu cel care marcheaza golul care aduce victoria cu Borussia”, a declarat neamtul.

Khedira s-a adaptat rapid la viata din Madrid, un oras care “îi place foarte mult” si îi multumeste colegului sau de la echipa nationala a Germaniei, Mesut Özil, pentru ajutorul oferit. El considera ca Özil “este unul dintre cei mai buni jucatori din lume pe acel post” si, poate pentru ca sunt buni prieteni, îi si ofera ceva sfaturi: “Înca mai are loc de îmbunatatit câteva lucruri. Stie si el foarte bine asta. La ce calitati are, e unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume.”     

Meciul cu Borussia este unul dintre cele mai dificile ale grupei D, desi Khedira nu considera echipa din Dortmund un rival unic pentru primul loc. “Borussia are o echipa buna, dar la fel e si Manchester City”, spune Sami, care continua: ”City ne-a dat mari batai de cap în primul meci, când ne-am impus în ultimul minut. Cert este ca daca ne impunem la Dortmund facem un pas mare în lupta pentru câstigarea grupei.”  

Khedira revine Westfalenstadion,  una dintre arenele pe care a evoluat în perioada petrecuta la VfB Stuttgart,  . “E un moment destul de special pentru ca atmosfera e unica, poate irepetabila în Germania. Sa joci pe Signal Iduna Park e mereu o experienta fantastica. E o atmosfera speciala acolo, perfecta pentru Champions League”, spune Khedira.

Analizând echipa Borussiei, mijlocasul a subliniat organizarea lor ca “o echipa compacta, foarte disciplinata, care blocheaza într-un ritm excelent jocul adversarilor pentru toate cele 90 de minute. Desi nu e o echipa cu foarte multa experienta în Champions League, Borussia are acum foarte multa calitate, în special în atac”, a concluzionat mijlocasul.

Cote curente la bwin (pot suferi modificari)
Borussia Dortmund    3.40
Remiza  3.60
Real Madrid      2.00

Câstigatoarea competitiei
Barcelona        3.45
Real Madrid        3.80
Bayern Munchen    9.00
Manchester United       12.00
 



VIDEO Sami Khedira, despre meciul de astazi cu Borussia Dortmund