Champions League

VIDEO Doua momente extrem de tensionate in semifinala Bayern - Atletico

Returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Bayern si Atletico, terminat cu 2-1 pentru nemti dar cu o ratare a calificarii in finala, a fost extrem de disputat pe teren, dar si in afara sa. Au fost doua momente cum rar se vad pe terenul de fotbal. 

?

Dramatismul a atins cote maxime in partida dintre Bayern si Atletico. Un fotbal frumos jucat fara exceptie timp de 90 de minute, la vioara intai fiind germanii lui Pep, a fost pigmentat de momente dramatice pe teren, dar si in afara.

Cele de pe teren s-au vazut: Bayern a ratat un penalty la 1-0, ceea ce s-a dovedit a fi vital in ratarea calificarii. Apoi, la 1-1, Atletico a ratat si ea de la 11 metri, un gol care ar fi putut aduce un final fara batai de cap. Nemtii au inscris pentru 2-1 la scurt timp, iar ultimele minute au insemnat actiuni de fotbal de mare clasa, incheiate la limita, insa fara gol. 

Calificarea s-a dus catre spanioli. Toate momentele cheie ale meciului s-au tradus pe margine in trairi peste media a ceea ce se vede la meciurile de fotbal si cu atat mai putin la acest nivel.

La scorul de 1-0, atunci cand simtea ca meciul se duce in favoarea lui Bayern, antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, a inceput sa protesteze vehement, In jurul sau au aparut jucatori ai ambelor echipe. Foarte nervos si aparent capabil de orice gest reprobabil, Simeone a fost calmat de jucatorul lui Bayern, Franck Ribery.

Veteranul francez, cel care a avut sutul decisiv al calificarii in ultimele secunde de joc, dar nu a avut curaj sa traga si a pasat in spate la o faza magistral construita de Bayern, l-a luat efectiv pe Simeone pe sus. Simeone venea sa se certe in fata, insa Ribery l-a apucat cu doua maini si l-a pus ca pe un sac de cartofi inapoi in spate. 

Criza de nervi a venit la cateva minute dupa ce Bayern ratase penalty-ul de 2-0, iar Atletico era in corzi.

Spre finalul partidei, cand tot la fel Atletico era dominata de Bayern, iar nemtii presau pentru golul calficairii, Simeone a tras barbar de timp cu schimbari si iesiri lente ale jucatorilor de pe teren. Suparat ca unul dintre delegatii sai, Pedro Pablo Matesanz, nu arata mai repede tabela de schimbare pentru a trage de timp, Simeone l-a pleznit pe acesta peste umar, destul de violent. Desi Pedro Pablo nu si-a putut ascunde surprinderea, si-a continuat ceea ce avea de facut, a operat schimbarea, iar dupa meci cei doi au lasat totul uitat si s-au bucurat cot la cot de calificare.

[news-119028]



VIDEO Doua momente extrem de tensionate in semifinala Bayern - Atletico