Champions League

VIDEO Victorie cu emotii si scandal pentru Lucescu in Danemarca. Chelsea, aproape de eliminare

Condusa de doua ori pe terenul debutantei FC Nordsjelland, echipa Sahtior Donetk s-a impus în cele din urma cu 5-2 si a trecut la conducerea Grupei E în contextul victoriei lui Juventus cu Chelsea.

Gazdele arenei Parken din Copenhaga au deschis surprinzator scorul în minutul 23 prin Nordstrand, dar Sahtior a egalat dupa doar doua minute prin Adriano.

Reusita brazilianului a generat un scandal monstru în rândul gazdelor, care l-au acuzat de nesportivitate pe atacantul lui Mircea Lucescu.

Ce s-a întâmplat mai precis? Totul a pornit dupa ce danezii au dat deliberat o minge în afara terenului, asteptând ca cei de la Sahtior sa le redea balonul inapoi cu fair-play. Numai ca Adriano a urmarit mingea trimisa catre portarul advers, de altfel un balon mort, l-a driblat pe acesta si a trimis în poarta goala.

Danezii nu au acuzat socul si au mai trecut o data la conducere prin Lorentzen în minutul 29, pentru ca Willian sa stabileasca scorul pauzei în minutul 44.

În partea secunda Sahtior a dominat jocul si s-a desprins la 5-2 în urma reusitelor lui Adriano, jucator care si-a completat hattrick-ul si Willian, autor al unei duble.

Sahtior a trecut la conducerea Grupei E, cu 10 puncte, si are nevoie doar de un egal pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu a primit o mâna de ajutor tocmai din Italia, tara atât de draga lui, unde Juventus Torino a administrat un aspru 3-0 campioanei Chelsea.

Quagliarella si Vidal au marcat primele doua goluri prin devieri norocoase, iar Giovinco a închis tabela în ultimul minut.

Sahtior si Juventus se întâlnesc în meci direct la Donetk în ultima etapa si au nevoie de o remiza pentru a merge brat la brat în optimi, caz în care campioana Chelsea ar suferi o rusinoasa eliminare.



VIDEO Victorie cu emotii si scandal pentru Lucescu in Danemarca. Chelsea, aproape de eliminare