Champions League

Unai Emery ramane prudent in privinta calificarii

Sursă foto: twitter.com

Chiar daca nicio echipa nu a reusit sa intoarca soarta unei calificarii de la 0-4 in prima mansa, tehnicianul spaniol Unai Emery nu se aventureaza in declaratii din cale afara de optimiste in privinta returului de la Barcelona.

Paris Saint Germain i-a provocat Barcelonei cea mai usturatoare infrangere din ultimii ani in cupele europene dupa un meci formidabil pe Parc des Princes in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor.

Statistica spune ca nicio echipa n-a revenit vreodata de la 0-4 pentru a intoarce o calificare, insa Emery cunoaste forta si presiunea Barcelonei pe Nou Camp.

Barcelona este echipa capabila sa marcheze chiar mai mult de cinci goluri intr-o zi de gratie, iar Luis Enrique a spus deja ca se gandeste la o “remontada” in retur.

“Ne motiveaza sa jucam impotriva Barcelonei si este dificil in acelasi timp. Meciul de marti ne-a lasat un gust foarte placut, dar trebuie sa fim in continuare pentru ca mai sunt de jucat alte 90 de minute. Trebuie sa mentinem nivelul de concentrare deoarece jocul lor este foarte variat”, a spus Emery.

“Sunt foarte precaut in privinta meciului urmator. Trebuie sa continuam in acelasi fel. Cand castigam o facem toti, cand pierdem de asemenea pierdem toti. A fost un meci mare, atat individual cat si colectiv”, a adaugat Emery.

Returul dintre Barcelona si PSG este programat pe 8 martie.



Unai Emery ramane prudent in privinta calificarii