Champions League

Unai Emery explica dezastrul de pe Nou Camp

Sursă foto: twitter.com/le10sport

Paris Saint Germain a fost eliminata de Barcelona din Liga Campionilor, miercuri seara, dupa un 6-1 pentru gruparea catalana obtinut cu trei goluri in ultimele opt minute de joc.

Castigatoare in tur cu 4-0 dupa un joc perfect, Paris Saint Germain s-a prezentat pe Nou Camp pentru a face timpul sa treaca.

Si schema parea ca iese pana la urma pentru Unai Emery si echipa lui dupa reusita lui Edison Cavani din minutul 62, insa Barcelona a crezut pana la final in sansa ei si a obtinut calificarea dupa cea mai spectaculoasa rasturnare de scor din istoria competitiei.

“Este vina noastra. Nu am reusit sa presam si sa facem faze cu mingea. Ne-am aparat foarte in spate si ei au avut numeroase sanse de a marca. La primele doua goluri am comis erori”, a declarat Emery  dupa meci pentru site-ul oficial al UEFA.

“Am fost mai calmi in repriza a doua si mai bine pozitionati in teren. Ne-am imbunatatit jocul si am  avut o sansa pentru 3-2. Deciziile de arbitraj au fost impotriva noastra si am pierdut totul in ultimele minute. Barcelona este capabila sa faca asa ceva, iar pentru ei finalul a fost de totul sau nimic. Este o experienta negativa pentru mine si pentru club. Trebuie sa invatam din acest meci”, a incheiat tehnicianul lui Paris Saint Germain.



Unai Emery explica dezastrul de pe Nou Camp