Champions League

Un pariu destept pe Astra - Copenhaga

Astra Giurgiu si FC Copenhaga joaca miercuri, de la ora 20:30, primul meci din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Iata un pariu destept si cu o cota buna care se poate juca pe acest meci. 

Astra vine dupa o infrangere surprinzatoare cu Dinamo, un 1-4 acasa. Insa echipa nu a jucat rau si a primit doua goluri din penalty-uri.

De cealalta parte. FC Copenhaga are patru victorii la rand si a marcat peste 2,5 goluri pe meci in ultimele patru partide. Danezii vin dupa un tur 2 preliminar al Ligii Campionilor de care au trecut cu scorul de 9-0 in fata celor de la Crusaders (6-0 acasa si 3-0 in deplasare).

Meciul dintre Astra si Copenhaga este asteptat sa fie unul echilibrat, dar in care se va marca. De aceea, se poate anticipa un meci cu peste 1,5 goluri. Astra are forta sa inscrie un gol, iar cu siguranta daca nu o va face oaspetii au tot ce le trebuie ca sa inscrie cel putin doua, asa cum au aratat recent.

Optiunea de pariere de peste 1,5 goluri in acest meci beneficiaza de o cota de 1,50 pe Betano.com, putand o vezi direct aici.



Un pariu destept pe Astra - Copenhaga