Champions League

Un autogol a decis meciul Manchester United - Barcelona. Gazdele fara sut pe poarta!

Sursă foto: https://twitter.com/ChampionsLeague/

Autogolul marcat de Luke Shaw in minutul 12 a decis castigatoarea mansei tur a sferturilor Ligii Campionilor dintre Manchester United si FC Barcelona.

Un meci care a promis mult, dar care a oferit totusi destul de putin. Unicul gol al meciului a fost validat de VAR pentru o pozitie suspecta de offside la Luis Suarez.

Arbitrajul video a lamurit insa faza, ultimul care atinsese mingea fiind fundasul stanga al lui Manchester United.

Dupa primirea golului Manchester United a iesit mai mult la joc si in partea secunda chiar a controlat disputa in fata unei echipe catalane care a facut deliberat pasul in spate.

Lionel Messi nu a prins o seara grozava si ramane la 22 de goluri marcate contra echipelor engleze in Liga Campionilor. Un record care va fi greu de egalat chiar si daca ne gandim ca principalul urmaritor la acest capitol este Cristiano Ronaldo.

Cei de la Manchester United s-au descurcat bine pana la faza de finalizare, cele mai mari sanse fiind irosite de Marcus Rashford, jucator care nu a fost deloc in zi de sut. De altfel, trupa engleza pregatita de Ole Gunnar Solskjaer n-a avut niciun sut pe poarta, ceea ce nu s-a mai intamplat in Liga Campionilor din marti 2005 la un meci cu AC Milan.

La fel de adevarat este si ca apararea Barcelonei a functionat ceas, iar Gerard Pique a avut nu mai putin de noua interventii decisive, mai multe decat in oricare partida de Champions League in acest sezon.

Manchester United ajunge cu acest rezultat la patru infrangeri in ultimele cinci meciuri oficiale fiind intr-o vizibila scadere de forma.

Pentru Barcelona este primul succes din istorie pe Old Trafford, dupa doua remize si doua infrangeri.

Returul este programat martea viitoare pe Nou Camp si Barcelona porneste cu prima sansa. Manchester United a intors un 0-2 cu PSG in optimi, astfel ca nu trebuie scoasa complet din cartile calificarii.

Caseta tehnica

Manchester United: De Gea, Dalot (Lingard 74'), Young, Smalling, Lindelöf, Shaw; Fred, Mc Tominay, Pogba, Rashford (Pereira 85'), Lukaku (Martial 68').

FC Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba;Rakitic, Busquets (Aleñá 90'), Arthur (Sergi Roberto 64'), Messi, Suárez, Coutinho (Vidal 64').



Un autogol a decis meciul Manchester United - Barcelona. Gazdele fara sut pe poarta!