Champions League

Tottenham intoarce spectaculos de la 0-2, iar Lewandowski reuseste un poker curat

Sursă foto: https://twitter.com/SpursOfficial/

Londonezii de la Tottenham au trecut prin mari emotii in fata lui Olympiacos Pireu, dar in cele din urma la final au avut motive de sarbatoare.

Condusa cu 2-0, noua echipa a lui Jose Mourinho a intors rezultatul si a castigat, cu 4-2, obtinand biletele pentru optimile de finala din Champions League inaintea ultimei etape din faza grupelor.

El Arabi a deschis scorul pentru vicecampioana Greciei in minutul 6 si Semedo a majorat avantajul 13 minute mai tarziu.

In prelungirile primei reprize Dele Alli reducea din diferenta printr-un gol care pana la urma s-a dovedit decisiv in economia partidei.

Kane avea sa egaleze la cinci minute dupa pauza, anuland astfel avantajul oaspetilor. Finalul a apartinut lui Tottenham care a fortat si obtinut victoria prin reusitele lui Aurier, cu un sut in forta din interiorul careului in minutul 73, si al doilea gol semnat de Kane patru minute mai tarziu.

In cealalta partida a Grupei B, Bayern Munchen a facut instructie pe Maracana din Belgrad cu Crvena Zvezda, echipa careia i-a administrat un sever 6-0.

Polonezul Robert Lewandowski si-a trecut in cont un poker curat in minutele 53, 60, 64 si 67. Goretzka, marcatorul golului de 1-0, si Tolisso, cel care a inchis tabela, au marcat celelalte goluri ale campioanei Germaniei.

Bayern castiga grupa, urmata de Tottenham. In ultima etapa raman sa se lupte Crvena Zvezda si Olympiacos pentru locul trei de Europa League.



Tottenham intoarce spectaculos de la 0-2, iar Lewandowski reuseste un poker curat