Champions League

Test de foc pentru Razvan Lucescu si PAOK in Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/PAOK_FC

Unul dintre duelurile tari din faza turului al 3-lea in Liga Campionilor este cel dintre PAOK Salonic, echipa pregatita de Razvan Lucescu, si gruparea rusa Spartak Moscova.

PAOK Salonic a trecut deja un tur preliminar, eliminand-o pe puternica FC Basel din Elvetia cu dubla victorie, 2-1 la Salonic si 3-0 la Basel.

Doua rezultate care arata forta si determinarea celor de la PAOK de a ajunge pentru prima data in istorie in grupele Champions League.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru meciul PAOK - Spartak

"Spartak este o echipa foarte compacta. Trebuie sa fim concentrati si sa nu le acordam sanse", a spus Razvan Lucescu.

De cealalta parte, Spartak Moscova intra in competitie in acest tur preliminar, dupa cele doua meciuri de incalzire din campionatul Rusiei.

Spartak a castigat in prima etapa, pe teren propriu, cu Orenburg, scor 1-0, pentru ca in etapa secunda sa remizeze in deplasare cu Lokomotiv Moscova, scor 0-0.

Castigatoarea dublei dintre PAOK si Spartak va juca in playoff cu invingatoarea dublei dintre Benfica Lisabona si Fenerbahce Istanbul. In primul meci disputat, marti seara, Benfica a castigat cu 1-0 pe teren propriu.

A doua miza a confruntarii dintre PAOK si Spartak este data si de asigurarea continuarii parcursului european. Echipa care ajunge in playoff-ul Champions League este sigura cel putin de prezenta in grupele Europa League.

Meciul de la Salonic va fi arbitrat de o brigada din Israel, cu Orel Grinfield la centru.

In alta ordine de idei, miercuri seara sunt programate si alte meciuri in turul 3 preliminar din Champions League:

Salzburg - Shkendija
Celtic - AEK Atena



Test de foc pentru Razvan Lucescu si PAOK in Liga Campionilor