Champions League

Sumudica: "Am indeplinit primul obiectiv"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj s-a calificat in turul 3 preliminar al Champions League si este sigura cel putin de prezenta in grupele Conference League, dupa ce a eliminat-o pe Lincoln din Gibraltar, cu 4-1 la general.

"Sunt fericit că am îndeplinit primul obiectiv, şi anume calificarea în grupele Conference League.

"Am văzut şi o oarecare linişte în jocul echipei noastre, în sensul că nu am forţat foarte mult, am stat la adăpostul acelui 2-1 din deplasare. Să ştiţi că e greu să motivezi echipa", a declarat Marius Sumudica dupa meciul castigat, cu 2-0, in Gruia.

Acesta mai crede ca Lincoln are sanse sa ajunga in grupele Conference League.

"Am întâlnit o echipă bună, chiar dacă toată lumea se gândeşte că, vezi Domane, Gibraltar, nu ştiu ce fotbal practică. O echipa cu jucători care jucat în liga a doua şi a treia din Spania. Sunt jucători care au calitate, echipa va juca în turul al treilea Europa League şi are asigurată calificarea în play-off-ul Conference League, unde eu cred că au şanse", crede Sumudica.

Pentru CFR Cluj urmeaza dubla cu Young Boys Berna, formatie care a tremurat pe finalul returului de acasa cu Slovan Bratislava (3-2). Echipa slovaca a avut o bara transversala in minutele de final.

"Vom pregăti altfel meciul cu Young Bous Berna, ne vom închide mai bine, deci nu vor mai fi atâtea situaţii pentru adversari, astăzi, toată lumea a vrut să marcheze, la un moment dat toată lumea voia să joace decisiv", a spus Sumudica.



Sumudica: "Am indeplinit primul obiectiv"