Champions League

Steaua - Dinamo Tbilisi (LIVE 20:45, avancronica)

Steaua a castigat toate meciurile oficiale din acest sezon, cinci pana acum, si se pregateste pentru al saselea cu Dinamo Tbilisi. Partida contand pentru mansa a doua din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor are loc marti, de la ora 20:45, pe National Arena. Meciul este live text pe onlinesport.ro.

Steaua a batut tot ce prins in acest sezon: Petrolul, Ceahlaul, Dinamo Tbilisi si de doua ori pe Vardar Skopje. Echipa merge foarte bine si in returul cu georgienii intra odihnita, dupa ce meciurile din etapele 2 si 3 din campionat au fost amanate pentru a facilita un traseu bun in cupele europene.

Meciul cu Dinamo Tbilisi este un meci in care victoria Stelei este cea mai probabila. Daca trec de Dinamo, stelistii intra in playoff-ul Ligii Campionilor, ultima reduta inainte de grupe.

Steaua este cap de serie la tragerea la sorti din playoff si cel mai probabil ar putea cadea cu una dintre urmatoarele echipe: Dinamo Zagreb, Partizan Belgrad, Austria Viena, Legia Varsovia sau Shakhtyor Karaganda. - See more at: http://www.onlinesport.ro/fotbal/champions-league/posibile-adversare-pentru-steaua-in-playoff-ul-ligii-campionilor-nid-99997/#sthash.sI7uehLT.dpuf

Steaua este cap de serie la tragerea la sorti din playoff si cel mai probabil ar putea cadea cu una dintre urmatoarele echipe: Dinamo Zagreb, Partizan Belgrad, Austria Viena, Legia Varsovia sau Shakhtyor Karaganda. Lista poate suferi modificari in functie de rezultatele de marti.

Dinamo Tbilisi nu va veni sa faca figuratie la Bucuresti. In tur a ratat un penalty, asa ca Steaua va trebui sa joace atent pana da un gol pentru a evita momente neplacute. Pe stadion se asteapta in jur 40.000 de oameni care vor impinge Steaua catre o victorie.

Laurentiu Reghecampf, atrenorul Stelei, doreste victoria: "Am discutat cu jucatorii, am avut si o sedinta video in care le-am aratat ce au gresit la Tbilisi. Sutnt sigur ca marti vom castiga. Ne dorim sa facem un meci foarte bun, mai ales ca fanii Stelei sunt din ce in ce mai nemultumiti cand nu reusim sa marcam multe goluri".

Tehnicianul lui Dinamo, Dusan Urhin Jr., a declarat ca "in tur am gresit ca am jucat deschis. Inainte de meci erau sanse 50-50, insa acum pentru noi sunt mai mici. Dubla mansa inca se joaca".

Steaua va incepe in atac cu italianul Piovaccari, care va intra in locul lui Nikolic, accidentat. Gabi Iancu are sanse de asemenea sa joace titular, dupa dubla din tur.

Echipa probabila a Stelei:
Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita - Popa, Iancu, Tanase - Piovaccari



Steaua - Dinamo Tbilisi (LIVE 20:45, avancronica)