Champions League

Stanciu si Chipciu, spectatori de lux la spectacolul facut de PSG cu Anderlecht

Sursă foto: twitter.com/PSG_English

Internationalii romani Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu au fost spectatori de lux la victoria celor de la PSG cu Anderlecht, scor 4-0.

Kylian Mbappe marca primul gol al serii de miercuri in Champions League in minutul 3 al meciului de la Bruxelles dupa o combinatie rapida cu Verratti in rol de servant.

Tripleta magica a celor de la PSG a creat golul doi in minutul 44. Neymar a sutat in forta, portarul lui Anderlecht a respins pana la Mbappe, care apoi a pasat decisiv cu capul pentru reluarea lui Cavani.

Neymar si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor in minutul 65 cu un sut din lovitura libera pe sub zidul celor de la Anderlecht.

Di Maria a inchis tabela in minutul 88 dupa o faza persoanala cu mingea ridicata peste portarul advers iesit in intampinare.

In cealalta partida a grupei, Bayern Munchen s-a impus fara sa forteze in fata lui Celtic Glasgow, scor 3-0, rezultat asigurat inca din minutul 51.

Muller si Kimmich au marcat in prima repriza, in timp ce Hummels inchidea tabela dupa o faza fixa de la coltul terenului.



Stanciu si Chipciu, spectatori de lux la spectacolul facut de PSG cu Anderlecht