Champions League

Sprintul lui Mourinho (video)

Jose Mourinho a promis ca o va califica pe Chelsea in semifinalele Ligii Campionilor si s-a tinut de cuvant. El a fost filmat in timp ce a facut un veritbil sprint pe marginea terenului, dupa golul calificarii. El a explicat acet gest la conferinta de presa de dupa meci.

Golul de 2-0 marcat de Demba Ba, care a dus scorul meciului Chelsea - PSG la 2-0 (si 3-3 la general, de calificare pentru englezi), a fost urmat de o alergare fulminanta a lui Jose Mourinho pe marginea terenului.

Totul a parut o manifestare a bucuriei, insa nu a fost vorba de asa ceva. "Nu am fugit ca sa sarbatoresc golul. M-am dus acolo sa le spun lui Fernando Torres si Demba schimbarile de joc pe care trebuia sa la facem. Pentru ca mai erau inca trei minute de joc, plus prelungiri, nu puteam continua sa jucam ca pana atunci, ar fi fost prea riscant. Voiam ca Demba sa joace in fata aparatorilor si Fernando sa il apere pe Maxwell", a spus Mourinho dupa meci.

"Demba a marcat un gol vital pentru noi si cred ca am meritat calificarea. Echipa care a decis sa se apere a pierdut, iar echipa care a dat totul a meritat sa mearga in semifinale", a mai declarat Mou.



Sprintul lui Mourinho (video)