Champions League

Spectacolul începe din nou în Liga Campionilor

Prima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor începe cu două zile de foc. Pe 20 octombrie sunt programate 8 meciuri. Începând cu 19:55, Zenit și Club Brugge dispută primul meci din grupa F pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg. De la aceeași oră, Dinamo Kiev și Juventus joacă întâia confruntare din grupa G, o grupă a titanilor unde doar ungurii de la Ferencváros fac notă discordantă. Pe 21 octombrie, alte 16 echipe pregătesc spectacol pe teren.

Însă care sunt meciurile cu cele mai mari mize? Către cine se concentrează atenția tuturor? Cele mai importante 6 confruntări din primele două zile sunt prezentate mai jos. Vezi cotele NetBet la câștigarea trofeului.

Dinamo Kiev – Juventus, 20 octombrie, 19:55

Formația antrenată de Mircea Lucescu joacă marți, pe teren propriu, cu “bătrâna doamnă” Juve. Cele două echipe nu au mai jucat împreună din 2002, așa că în această confruntare dintre ele e destul loc pentru multe surprize. Ronaldo se află în carantină și este interesant de urmărit cum va afecta lipsa lui ofensiva lui Juventus.

În ceea ce o privește pe Dinamo Kiev, aceasta pare că se află într-o formă excelentă, cu totul sau nimic în minte. Totuși, Juventus pornește ca favorită în acest meci, cu cota 1.86 la NetBet. O surclasează cu mult pe Dinamo inclusiv la cotele de câștig ale Champions League. La NetBet, ai cota 13 că Juve câștigă trofeul. Pe de cealaltă parte, Dinamo are cota 401.00.

Lazio – Dortmund, 20 octombrie, 22:00

Este pentru prima dată când Lazio și Dortmund joacă un meci în Champions League. Până acum, cele două au la activ doar meciuri amicale și confruntări în Europa League. Atât Lazio, cât și Dortmund au evoluat și și-au îmbunătățit considerabil jocul de-a lungul timpului. Dortmund este a doua favorită la câștigarea titlului în Bundesliga, iar Lazio este a șaptea pe listă în Serie A.

La NetBet, ai cota 2.05 că Dortmund va câștiga meciul. În ceea ce privește marcatorii, NetBet oferă cota 1.90 că Erling Haaland, autorul hat-trickului în confruntarea România - Norvegia, va marca oricând pe durata partidei.

Chelsea – Sevilla, 20 octombrie, 22:00

Meciul Chelsea – Sevilla este o noutate în lumea fotbalului, aceasta fiind întâia întâlnire pe teren dintre cele două cluburi. Chelsea pornește ca favorită a meciului, victoria ei fiind cotată cu 2.00 la NeBet. Atacantul Timo Werner începe sezonul 2020/2021 evoluând pentru echipa engleză, după ce sezonul trecut a făcut show pentru cei de la RB Leipzig. La NetBet, ai cota 2.50 că Timo va marca oricând pe durata meciului.

Paris Saint Germain – Manchester United, 20 octombrie, 22:00

PSG este a patra favorită la câștigarea trofeului Champions League, în vreme ce Man United este pe locul 10 în lista posibilelor câștigătoare ale Champions League. Și în lista confruntărilor directe dintre cele două, PSG a strâns cele mai multe victorii. La NetBet, ai cota 1.58 că PSG câștigă și această dispută. PSG are în echipa sa și pe unul dintre favoriții la titlul de marcatorul Ligii, Kylian Mbappe. La NetBet, ai cota 2.00 că Mbappe va marca oricând pe durata meciului.

Real Madrid – Șahtar Donețk, 21 octombrie, 19:55

“Galacticii” îi întâlnesc pe ucrainienii de la Șahtar Donețk pentru prima dată după 2015. Real a câștigat cele două meciuri pe care le are la activ cu Șahtar, iar la NetBet ai cota 1.31 că echipa spaniolă își va adjudeca și această victorie.

Drumul lui Real Madrid în grupa B pare a fi foarte liniștit: doar Inter Milano este un adversar pe măsura galacticilor. De altfel, Real și Inter au primele două șanse la câștigarea grupei B. Aproape că îî vedem pe madrileni în primăvara europeană și apoi, din ce în ce mai aproape de câștigarea Champions League. Real își împarte cota 13.00 cu Barcelona, a patra din clasamentul potențialelor câștigătoare ale Champions League, ediția 2020/2021.

Bayern Munchen – Atletico Madrid, 21 octombrie, 22:00

A doua zi a primei etape din faza grupelor se încheie cu un meci de la care așteptăm multe goluri. Nemții de la Bayern Munchen joacă împotriva “plăpumarilor” Atletico Madrid. La NetBet, ai cota 2.60 că vor fi înscrise mai mult de 3.5 goluri în această partidă. De altfel, nemții pornesc ca favoriți pe toate planurile: cota 5.00 că vor câștiga Liga Campionilor, cota 1.40 că vor fi câștigătorii grupei A și cota 4.50 că Lewandowski va fi cel mai bun marcator.

Dincolo de toate estimările și predicțiile, nu trebuie să uităm că mingea e rotundă și că mare parte din spectacolul de pe teren este dat de imprevizibil. Să înceapă show-ul! Vezi toate cotele NetBet pentru Liga Campionilor 2020/2021.



Spectacolul începe din nou în Liga Campionilor