Champions League

Sevilla elimina pe Manchester United din Champions League

Echipa spaniola FC Sevilla furnizeaza surpriza optimilor de finala in Champions League si o scoate din competitie pe mult mai titrata Manchester United, dupa 0-0 acasa in tur si 2-1 pe Old Trafford.

Manchester United a jucat un fotbal economicos la rezultat si in final a platit tribut acestei tactici falimentare.

Vincenzo Montella l-a surprins pe Jose Mourinho prin introducerea francezului Ben Yedder la 0-0, iar atacantul adus de la Toulouse a lovit decisiv in minutele 74 si 78.

Doua goluri care au venit ca o incununare pentru jocul mai bun al echipei spaniole.

United s-a trezit tarziu si n-a mai avut timp decat sa reduca din diferenta prin Lukaku cu sase minute inaintea finalului.

Dupa o prima repriza stersa in care ratarea lui Fellaini din minutul 37 a trecut drept cea mai importanta faza, partea secunda a fost mult mai atractiva.

Sevilla si-a aratat coltii la doua minute dupa reluare, cand Correa a ramas in pozitie de finalizare, dar a intarziat sutul si Bailly a intervenit decisiv.

Ocazie de gol pentru United in minutul 50 la mingea pe jos trimisa de Lingaard si respinsa cu o mana de portarul Rico.

Faza periculoasa creata de Rashford in minutul 57, cu balon pentru Alexis in suprafata de pedeapsa, insa sutul acestuia s-a lovit de zidul apararii andaluze.

Moment bun irosit de Rashford in minutul 67 dintr-o lovitura libera pe care tot el o obtinuse in marginea careului.

Pogba, jucator intrat in locul lui Fellaini dupa o ora de joc, a luat o faza pe cont propriu in minutul 72 si a ratat de putin poarta cu un sut din afara careului.

Deschiderea scorului a venit doua minute mai tarziu, cand abilul Ben Yedder s-a insurubat in careul advers si a gasit coltul scurt cu un sut de pe loc.

Cei de la United au acuzat socul primirii golului si l-au incasat pe al doilea dupa alte patru minute la capatul unei faze fixe. Acelasi Ben Yedder a impins mingea in poarta dupa un corner.

Mourinho i-a aruncat imediat in lupta pe Martial si Mata, doi oameni de atac, insa era prea tarziu pentru a mai repara ceva.

Lukaku a inscris pentru 1-2 cu un voleu din sase metri dupa un corner in minutul 84, dupa care Rashford a trimis cu capul alaturi.

Ben Yedder a irosit sansa unui hattrick de senzatie pe Old Trafford in minutul 90+1, De Gea reusind sa blocheze la o faza unu contra unu.

Pentru Sevilla este prima calificare in sferturile de finala ale Champions League in formatul modern al competitiei.



Sevilla elimina pe Manchester United din Champions League