Champions League

Sergio Ramos in mijlocul unui scandal. Ar putea fi suspendat de UEFA

Sursă foto: https://twitter.com/PokerKlasDestek/

Fundasul spaniol Sergio Ramos a incercat sa pacaleasca regulamentul, dar se poate trezi cu o suspendare mai mare dupa dubla cu Ajax.

Capitanul lui Real Madrid era la un galben distanta de suspendare in Liga Campionilor si a facut tot posibilul sa fie "ingalbenit" in meciul de la Amsterdam.

Era minutul 90 cand Ramos a avut o interventie de galben la o faza banala petrecuta la centrul terenului.

Damir Skomina n-a ezitat sa-i arate acestuia avertismentul, astfel ca Ramos a devenit suspendat pentru mansa retur, urmand a fi complet curat pentru sferturile de finala, faza unde Real Madrid e favorita sa ajunga dupa 2-1 in deplasare.

Lucrurile sunt insa departe de a merge conforma planului pus la cale de Ramos.

Intr-un interviu acordat dupa meci Ramos a admis ca a cautat deliberat acel galben pentru a-si ispasi suspendarea intr-o partida aparent fara miza, returul cu Ajax, considerat de madrileni probabil o simpla formalitate.

"Nu vreau sa subestimez adversarul, dar cateodata trebuie sa iei astfel de hotarari si asa am decis eu acum", a spus Ramos.

UEFA s-ar putea sesiza din oficiu si l-ar putea tine pe Ramos inca cel putin un meci pe bara, regulamentul fiind clar in acest sens.

"Suspendare de doua meciuri sau o perioada specifica pentru jucatorii care cauta intentionat cartonasul galben sau rosu", se arata in regulamentul UEFA.

Ramos n-ar fi la prima abatere de acest tip, in 2013 primind intentionat un galben in prima mansa a confruntarii cu Galatasaray.



Sergio Ramos in mijlocul unui scandal. Ar putea fi suspendat de UEFA