Champions League

Seara nebuna in Champions League: 33 de goluri in opt meciuri!

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan/

Penultima etapa a grupelor UEFA Champions League a produs o ploaie de goluri. Nu mai putin de 33 de reusite in cele opt meciuri programate.

In Grupa E, AC Milan a invins in deplasare pe Dinamo Zagreb, cu 4-0, si a urcat pe locul secund. Este a sasea victorie consecutiva obtinuta de Milan in fata formatiei Croatiei. Dinamo Zagreb este echipa in fata careia Milan a castigat cele mai multe meciuri in Europa, fara sa fi inregistrat vreun pas gresit. Chelsea ramane pe prima pozitie dupa 2-1 in deplasare cu Salzburg. Etapa urmatoare Milan si Salzburg se infrunta in meci direct pe San Siro pentru calificarea in optimile de finala. Chelsea e deja calificata in faza urmatoare.

Deja calificata in optimi, Real Madrid a fost invinsa in deplasare de Leipzig, formatia germana impunandu-se cu 3-2. Pentru detinatoarea trofeului este prima infrangere a sezonului in toate competitiile.

Borussia Dortmund si Manchester City au remizat 0-0 intr-un meci din Grupa G, in timp ce Sevilla a depasit categoric FC Copenhaga pe teren propriu, scor 3-0.

Cele mai multe goluri au fost marcate in Grupa H, nu mai putin de 16. PSG a facut scorul sezonului pe teren propriu cu Maccabi Haifa (7-2), un meci in care Messi si Mbappe au reusit fiecare cate o dubla. Este al treilea meci european in care PSG marcheaza sapte goluri, dupa disputele cu Rosenborg in 2000 (7-2) si Celtic in 2017 (2-1). Benfica a obtinut la randu-i calificarea in optimi dupa 4-3 pe teren propriu cu Juventus. In minutul 50 tabela arata 4-1 in favoarea “vulturilor”. Pentru prima data din sezonul 2013/14 Juventus rateaza calificarea in optimile Champions League.



Seara nebuna in Champions League: 33 de goluri in opt meciuri!