Champions League

Seara de cosmar pentru echipele italiene in Liga Campionilor

Sursă foto: twitter.com/championsleague

Napoli si Inter Milano au ratat, marti seara, calificarea in optimile Ligii Campionilor in urma rezultatelor inregistrate in ultima etapa a fazei grupelor.

Cei de la Napoli au pierdut cu 0-1 in deplasarea de la Liverpool si se vad eliminati de “cormorani” la numarul de goluri marcate.

Egipteanul Salah a decis meciul cu o excutie spectaculoasa in prima repriza, Napoli practicand un fotbal de asteptare, insa golul izbavitor n-a mai venit si echipa lui Carlo Ancelotti este nevoita sa continue in Europa League.

Paris Saint-Germain castiga Grupa C, cu 11 puncte, dupa victoria obtinuta pe terenul celor de la Steaua Rosie Belgrad, scor 4-1.

In Grupa B o alta echipa din Italia si-a vazut naruit parcursul din Liga Campionilor. Inter Milano a fost tinuta in sah pe teren propriu de lanterna rosie PSV Eindhoven, scor 1-1.

Un rezultat tocmai bun de calificare daca in cealalta partida a grupei Tottenham n-ar fi obtinut un punct pe Nou Camp cu Barcelona.

Dembele deschisese scorul pentru catalani in minutul 8 dupa o faza superba de contraatac, iar egalarea a fost adusa de Lucas Moura din pasa lui Harry Kane cand mai erau doar cinci minute pana la final.

Golurile marcate au facut si in acest caz diferenta intre Tottenham si Inter, echipa italiana urmand a continua in Europa League.

In Grupa A cei de la Atletico Madrid au fost tinuti in sah de Club Brugge, scor 0-0, rezultat in urma caruia au pierdut primul loc in fata Borussiei Dortmund, invingatoare la Monte-Carlo, cu 2-0. Club Brugge va evolua in saisprezecimile Europa League.

FC Porto a adaugat a cincea victorie consecutiva in Grupa D, dupa 3-2 la Istanbul cu Galatasaray, si merge in optimi alaturi de Schalke 04, formatie care a trecut de Lokomotiv Moscova, cu 1-0. Galatasaray prinde locul de Europa League.



Seara de cosmar pentru echipele italiene in Liga Campionilor