Champions League

Se joaca astazi in Liga Campionilor, Mircea Lucescu se poate califica in optimi

Marti sunt programate opt partide in Liga  Campionilor, sase de la ora clasica si doua de la ora 19:00. Mai sunt doua etape de jucat din grupe. Mircea Lucescu intalneste codasa grupei, iar un egal il califica in optimile de finala ale Champions Leaague.

Sahtior se afla pe locul 2 in Grupa H, cu 8 puncte, in spatele lui FC Porto, cu 10 puncte. Pe pozitia a treia este clasata BATE (3p), iar Shatior se lupta marti seara cu Ahtletic Bilbao, codasa grupei (1p) deja eliminata. Un egal pentru Shatior o califica sigur in optimi. Sahtior poate pierde calificarea doar daca pierde ambele meciuri ramase, iar BATE face sase puncte.

In Grupa E, Bayern este deja calificata, iar AS Roma si TSKA Moscova au fiecare patru puncte. Locul al doilea este deschis, luptand si Manchester City, cu doua puncte.

In Grupa F, PSG si FC Barcelona sunt deja calificate in faza finala, cu doua etape inainte de finalul grupelor. 

In Grupa G, totul este deschis. Chelsea este lider cu 8 puncte, urmat de Schalke (5), Sporting (4) si Maribor (3). Oricare se poate califica, cele mai mari sanse avandu-le Chelsea si Schalke, insa cele doua joaca marti seara meciul direct, iar lucrurile se pot echilibra in grupa sau, din contra englezii sa obtina biletele de calificare. 

Iata programul de marti seara din Liga Campionilor:

Grupa E
19:00 TSKA Moscova - AS   Roma
21:45 Manchester City - Bayern Munchen
Grupa F
21:45 APOEL Nicosia - Barcelona
21:45 Paris Saint Germain - Ajax
Grupa G
21:45 Schalke 04 - Chelsea
21:45 Sporting CP - Maribor
Grupa H
19:00  BATE Borisov - FC Porto
21:45 Sahtior Donetsk - Athletic Bilbao



Se joaca astazi in Liga Campionilor, Mircea Lucescu se poate califica in optimi