Champions League

Sahtior tinuta in sah de Leverkusen. Lucescu, dezamagit

Mircea Lucescu s-a aratat extrem de dezamagit dupa ce echipa sa, Sahtior Donetk, nu a reusit sa invinga, marti seara, pe teren propriu echipa germana Bayer Leverkusen.

“Farmacistii” au scos un egal fara goluri pe Donbaas Arena si au mai facut un pas spre calificarea in optimile de finala.

“Suntem cu adevarat suparati ca nu am castigat acest meci. Tinerii nostri jucatori au avut cinci sau sase ocazii mari de a marca, dar a fost seara portarului lor, Bernd Leno, si noua nu ne-a mai ramas decat sa-i aplaudam interventiile”, a spus Lucescu dupa meci.

Sahtior ar fi putut obtine victoria in prelungiri, Luiz Adriano trimitand periculos cu capul din apropiere, insa Leno a intervenit salvator.

Anterior Facundo Ferreyra ratase o buna ocazie sutand peste poarta.

Leverkusen a avut o mare ocazie de gol in minutul 60, cand Pyatov a intervenit providential la Son Heung-Min.

La finalul partidei antrenorul oaspetilor, Samy Hyppia s-a declarat multumit de rezultat, admitand ca meciul a fost mai dificil decat s-a asteptat.

“Meciul a fost mai dificil decat ne-am asteptat, iar Sahtior este o echipa diferita complet cand evolueaza pe teren propriu. Portarul nostru a avut cateva interventii salvatoare si ne-a adus un punct”, a spus Hyppia.

Sahtior ocupa locul trei, cu 5 puncte, intr-o grupa condusa de Manchester United (8 puncte), in timp ce Leverkusen este pe doi cu 7 puncte. Real Sociedad nu a iesit din carti chiar daca ocupa ultimul loc, bascii avand 4 puncte dupa remiza, 0-0, cu Manchester United.



Sahtior tinuta in sah de Leverkusen. Lucescu, dezamagit