Champions League

Rooney e precaut inaintea meciului cu CFR

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a declarat ca formatia sa trebuie sa evite surprizele neplacute, asa cum s-a întâmplat în editia trecuta a Ligii Campionilor, si tocmai de aceea meciul cu CFR Cluj de marti este unul important.

"Liga Campionilor este complet diferita de Premier League. Daca nu esti în cea mai buna forma si nu dai totul esti pedepsit, lucru care ni s-a întâmplat în editia trecuta. Trebuie sa ne asiguram ca nu se va repeta si în acest an, asa ca meciul de la Cluj este unul important pentru noi. Sa speram ca vom obtine victoria, care ne va pune într-o pozitie favorabila pentru calificare. E palpitant sa joci în Liga Campionilor, e o competitie puternica, te uiti la echipele care sunt aici si e o mare provocare pentru toata lumea. Îmi place foarte mult sa joc în Liga Campionilor", a spus Rooney, citat de Sportinglife.

Fundasul Patrice Evra a afirmat ca în partida cu CFR Cluj echipa sa trebuie sa arate ca a revenit la mentalitatea de învingator, pe care a aratat-o în prima etapa cu Galatasaray Istanbul.

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marti, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.



Rooney e precaut inaintea meciului cu CFR