Champions League

Ronaldo comenteaza penalty-ul: „Nu înțeleg...”

Cristiano Ronaldo, cel care a trimis pasa la penalty-ul acordat lui Real Madrid in minutul 90+3 al meciului jucat cu Juventus în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a comentat acea fază contrăversată.

Real s-a calificat în semifinale cu scorul cumulat de 4-3, grație unei lovituri de la punctul cu var transformată de Ronaldo.

Dar faza care a dus la acel penalty va rămâne de discutat, cu toate că arbitrul de centru Michael Oliver a reușit per total un meci bun, anulând un gol lui Real și acordând al treilea gol lui Juventus deși s-ar fi putut considera fault la portar. 

Chiellini catre jucatorii Realului: “Cu cat ati platit arbitrul?”

Însă, faza din minutul 90+3 la care Oliver a fluierat fault în careu la Mehdi Benatia asupra lui Lucas Vazquez, după o centrare a lui Ronaldo, a dinamitat lumea fotbalului, acum divizată pro-Real și pro-Juventus. 

În plus, portarul Gianluigi Buffon a fost eliminat înainte de executarea penalty-ului din cauza protestelor vehemente, legenda italiană neavând ocazia să apere.

Cu toate acestea, Ronaldo a declarat după meci că penalty-ul a fost acordat corect. „Nu înțeleg de ce au protestat. Lucas Vasquez a fost faultat din spate și, dacă nu se dădea penalty, ar fi marcat”, a spus CR7 pentru beIN SPORTS.

"A crescut pulsul tuturor, dar m-am calmat, știam că pot puncta decisiv”, a mai spus Ronaldo. 

Vazquez, cel care a obținut lovitura controversată, i-a dat dreptate arbitrului Oliver. „A fost în mod cert penalty. Cristiano mi-a centrat și, atunci când am vrut să trag, Benatia a venit din spate și m-a pus la pământ. Nu nici o discuție”.



Ronaldo comenteaza penalty-ul: „Nu înțeleg...”