Champions League

Rezultat mare pentru Razvan Lucescu. La un pas de grupele Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com/PAOK_FC

PAOK Salonic, echipa pregatita de Razvan Lucescu, a plecat cu un rezultat pozitiv de la Lisabona, unde marti seara a intalnit-o pe Benfica in mansa tur a playoff-ului din Liga Campionilor.

Un meci incheiat la egalitate, scor 1-1, si care ofera prima sansa la calificare formatiei lui Razvan Lucescu, mai ales ca in retur PAOK va beneficia de sustinerea fanaticilor sai suporteri.

Benfica a deschis scorul in prelungirile primei reprize prin Pizzi, jucator care a transformat o lovitura de la 11 metri.

Introdus de Lucescu in minutul 52 in locul lui Limnios, egipteanul Warda avea sa aduca egalarea pentru PAOK cu un sfert de ora inaintea finalului meciului.

Fostul stelist Varela a reluat cu capul in transversala o centrare venita din flancul drept, iar mingea ajunsa cu sansa la Warda a fost trimisa de acesta in poarta.

Benfica a ratat golul victoriei la ultima faza prin Joao Felix, al carui sut din afara careului a trecut putin pe langa poarta lui Paskalakis.

Intr-o alta partida, PSV Eindhoven s-a impus pe terenul lui BATE Borisov, scor 3-2, cu un gol marcat in minutul 89 de Malen. O reusita venita la doar un minut dupa ce campioana Belarusului egalase la doi prin Hleb.

Crvena Zvezda si Salzburg au remizat, scor 0-0, intr-un meci jucat cu portile inchise pe Maracana din Belgrad.

Miercuri sunt programate celelalte trei meciuri din playoff:

Ajax – Dynamo Kiev

Mol Vidi – AEK Atena

Young Boys – Dinamo Zagreb.



Rezultat mare pentru Razvan Lucescu. La un pas de grupele Ligii Campionilor