Champions League

Revenire nebuna pentru Sevilla de la 0-3 cu Liverpool

Sursă foto: twitter.com/LFC

Meci cu o evolutie a scorului putin anticipata intre Sevilla si Liverpool, marti seara, in etapa a 5-a din Champions League.

Liverpool a condus cu 3-0 la pauza pe Ramon Sanchez Pizjuan, pentru ca Sevilla sa revina in partea secunda si sa obtina egalarea, dramatic, la o faza fixa in minutele de prelungire.

Firmino a deschis scorul dupa doar doua minute de joc, in timp ce Mane avea sa dubleze avantajul “cormoranilor” la jumatatea. Acelasi Firmino facea sah mat defensiva andaluzilor in minutul 30 pentru un avantaj putin scontat.

Sevilla a redus repede din diferenta la sase minute dupa reluare prin Ben Yedder, acelasi jucator transformand o lovitura de la 11 metri in minutul 60.

Egalarea a venit in minutul 90+3 in urma unei lovituri de la coltul terenului, mingea centraata de Sarabia fiind reluata in poarta de Pizarro.

Un egal care amana deznodamantul calificarii pentru ultima etapa, cand Liverpool primeste pe teren propriu vizita celor de la Spartak Moscova.

Rusii vor fi obligati sa castige pe Anfield pentru calificare, in timp ce Liverpool are nevoie doar de o remiza. Sevilla joaca la Maribor si de asemenea are nevoie doar de o remiza.



Revenire nebuna pentru Sevilla de la 0-3 cu Liverpool